Představuji: skvělou kosmetiku SOHA Sardinia

V mé dnešní kosmetické recenzi bych vám ráda představila značku Soha Sardinia, která nabízí opravdu jedinečnou kosmetiku – nesmírně kvalitní a účinnou. Produkty Soha Sardina obsahují více než 93% přírodních složek, nejsou testované na zvířatech, božsky voní a pro pleť jsou skutečným přínosem. Tyto produkty nabízí nový eshop HTBOX.cz a co je důležité zmínit – HTBOX.cz zaměstnává tělesně postižené lidi, kterým v chráněných dílnách přináší práci a užitek. A to je také sympatické! Víc v následujícím článku… 

V dnešní době je na trhu opravdu obrovské množství kosmetických značek a produktů – vyznat se mezi nimi a najít to, co je opravdu dobré, kvalitní, účinné…to není jen tak. Proto je asi dobré vsadit i na osobní doporučení, tipy a zkušenosti. A věřím, že i z toho důvodu by vás mohla oslovit moje dnešní recenze.

Chci vám totiž představit skvělou značku Soha Sardinia – tu exkluzivně nabízí nový eshop HTBOX.cz, kde najdete široké portfolio kvalitních produktů.

Navíc, jak jsem už zmínila v úvodu, HTBOX.cz poskytuje práci tělesně postiženým lidem, kteří produkty v chráněných dílnách balí, pomáhají s distribucí a prodejem. Což je rozhodně velice sympatická skutečnost, protože najít právě pro tyto osoby uplatnění je v dnešní době skutečně často problém.

Zpátky ale ke kosmetice Soha Sardinia.
Celá filozofie tohoto italského kosmetického brandu spočívá primárně v používání kvalitních přírodních surovin, které pochází z panenské sardinské přírody. Všechny produkty obsahují více než 93% přírodních složek, kosmetika je také bez parabenů a není samozřejmě testovaná na zvířatech. Vyzkoušela jsem zatím tři produkty, které všechny dokonale voní a na pleti jsou velice příjemné a účinné.

Zde jsou moje dojmy ze tří testovaných produktů!

ELICRISO odličovací mléko
Vybrala jsem si cíleně od této značky produkty pro odličování pleti – protože právě v tomto případě vždy hned nejlépe poznám, jaká kosmetika je a jak „sedne“ mé pleti. Pokud zvolím špatné produkty, okamžitě to na mé pleti poznám. Mám citlivou pokožku, se sklony k podráždění a alergií, takže pokud je kosmetika jakkoliv nevhodná, negativní efekt se bohužel projeví hned.

Ovšem, kosmetika Soha Sardinia velice mile překvapila! Pleť je totiž po použití nádherná! Svěží, klidná, hydratovaná. Přesně, jak to má být.

Odličovací mléko Elicriso je velice jemné, dokonale odstraňuje make up a nečistoty z pleti. Nanesu na vatový tampon a pleť odlíčím, ve dvou fázích /vždy opláchnu vodou.

Mléko má jemnou, nemastou texturu, nelepí, perfektně odličuje i voděodolnou řasenku a nedráždí oči, což je pro mě také důležitá skutečnost. Vůně je znatelná, lehká, velice příjemná.

ELICRISO regenerační tonikum
Druhým a velice důležitým krokem při odličování pleti, je pro mě použití tonika. Dříve jsem ho nepoužívala, ovšem, jak mi poradila moje paní kosmetička, tonikum je opravdu důležité – pleť zklidní, odstraní zbylé nečistoty – a že vždy na pleti nějaké zůstanou, i při důkladném odlíčení.

Tonikum Elicriso je skvělým doplňujícím produktem ke výše zmíněnému odličujícímu mléku. Poté, co pleť odlíčíme mlékem a opláchneme, dočistíme pleť tímto tonikem, které se již neoplachuje.

Balení je praktické, ve spreji, takže můžete buď aplikovat přímo na pokožku, nebo opět na vatový tampon a nanesete na pleť.

Textura je nemastná, fluidní, pokožka tonikum velice rychle absorbuje. Vůně je identická, jako u výše zmíněného mléka, příjemná. Tonikum opět nedráždí pleť, zanechává svěží, hydratovaný dojem.

HYDRA MARIS hydratační pleťový gel-krém
Posledním krokem při mé večerní odličovací rutině je použití závěrečného krému. Dávám přednost hydratačním krémům, jak jsem si ověřila, tak právě dostatečná hydratace je pro hezký vzhled pleti klíčová. Jen hydratovaná pleť je svěží, bez tolik patrných vrásek.

Krém Hydra Maris je naprosto skvělý! Jedná se o gel-krém, který je lehký, vhodný pro všechny typy pleti. Pleť nezatěžuje, posykytuje jí dostatečnou hydrataci, svěží a zářivý vzhled.

Textura krému je opravdu velice příjemná, lehká, nemastná. Tím, že se jedná o gel-krém, je tento produkt ideální i pro ty, kdo řeší zvýšené maštění pokožky. Krém pleť rychle absorbuje, bez zbytkového pocitu nežádoucí mastnoty.

Vůně je lehká, příjemná. Krém mi opět dobře sednul i ve vztahu k citlivosti mé pleti.

Všechny tyto produkty koupíte na novém eshopu HTBOX.cz!

ODKAZ: HTBOX.CZ / eshop

ODKAZ: HTBOX.CZ / web
ODKAZ: HTBOX.CZ / facebook
ODKAZ: HTBOX.CZ / instagram