Představuji: Shisha Original Lounge & Café

Jestlipak víte, že v Brně se vyrábí naprosto úchvatné, porcelánové vodní dýmky – pod značkou SHISHA ORIGINAL – které najdete v luxusních hotelích, barech, nebo klubech po celém světě? Shisha Original si rozhodně zaslouží pozornost – a to nejen pro tyto nádherné dýmky! Nově má tento brand také otevřený svůj vlastní Lounge & Café, a to na Husově 6. Je to příjemné místo, a to nejen pro milovníky vodních dýmek! Víc v mém dnešním článku… ;)

Celá kultura a svět kolem vodních dýmek má svoje charakteristické, jedinečné kouzlo. Já věřím, že mnoho z vás vodní dýmku už někdy zkusilo, tak jistě víte, o čem mluvím… A vůbec, u nás, v Brně, je „dýmková kultura“ opravdu na velice vysoké úrovni!

Velký podíl má na tom právě značka SHISHA ORIGINAL – se kterou jsem se já osobně seznámila díky našemu charitativnímu spolku We Love to Help. Shisha Original náš spolek dlouhodobě podporuje, čehož si velice vážíme – a půjčují nám krásné dýmky na většinu našich charitativních eventů.

Pokud jste jejich dýmky už viděli na vlastní oči, jistě mi dáte za pravdu, že jsou skutečně skvostné! Vodní dýmky Shisha Original jsou vyráběné z českého porcelánu, českého křišťálového skla a nerezové oceli té nejvyšší kvality.

Při výrobě jsou také využívané nanotechnologie, které zajišťuje stálou čistotu vnitřních částí vodních dýmek.

Dýmky mají opravdu luxusní design, daný do velké míry právě použitím výjimečných materiálů – porcelánu a skla.

Můžu potvrdit, že vodní dýmky připravené od Shisha Masteru, jsou skutečným prožitkem, chutnají skvěle! Pokud i vy toužíte vodní dýmky Shisha Original ochutnat, rozhodně máte příležitost!

Loni na jaře se totiž na Husové 6 otevřel Shisha Original Lounge & Café – příjemný prostor, kde se budete cítit skvěle!

Vybrat si zde můžete z celé řady alko & nealko drinků, lehkých snacků a samozřejmě – tím nejzajímavějším v nabídce jsou pak právě vodní dýmky, které tu před vašima očima připraví Shisha Masteři.

Vodní dýmku si tu můžete vychutnat s přáteli, při příjemném posezení. Mimochodem, v Shisha Original Lounge & Café se konají také nejrůznější eventy, kdy máte možnost se například víc seznámit s celou kulturou kolem vodních dýmek, jindy si můžete užít například kouzelnické vystoupení, nebo promítání na projekci ve spodní části prostoru.

Shisha Original Lounge & Café rozhodně stojí za návštěvu! ;)

Shisha Original Lounge & Café najdete v Brně na Husové 6.

ODKAZ: SHISHA ORIGINAL LOUNGE & CAFÉ / web
ODKAZ: SHISHA ORIGINAL LOUNGE & CAFÉ / facebook
ODKAZ: SHISHA ORIGINAL LOUNGE & CAFÉ / instagram