Představuji: Realitní kancelář Holky z realitky!

Nedávno jsem vám zde představila jednu zajímavou brněnskou nemovitost na prodej, kterou nabízí brněnská realitní kancelář Holky z realitky. A právě o této realitní kanceláři bych vám chtěla dnes napsat něco víc – zaslouží si pozornost. Seznámila jsem se totiž s Míšou Štotovou, která tuto „realitku“ spolu se svými kolegyněmi vede – a navázaly jsme spolupráci, kdy vám chceme čas od času představit výjimečné nemovitosti z Brna o okolí, k prodeji i pronájmu. Ovšem, Holky z realitky se ochotně postarají i o prodej, či pronájem vaší nemovitosti… Je mi sympatické, že celý koncept této realitky je laděný do férového, pohodového jednání, zakládají si na osobním přístupu ke klientům…zkrátka, rádi vám vyjdou vstříc. Víc v následujícím článku…

V oblasti realit se – coby sledující – pohybuji už pár let. S manželem jsme vysněné bydlení hledali dlouho, proběhlo i mnoho schůzek s celou řadou realitních kanceláří. Také jsme řešili i prodeje našich nemovitostí.

Upřímně, v ohledu mnoha realitních kanceláří jsme často narazili na poměrně „laxní přístup“, zejména když jsme se rozhodli přes ně naše nemovitosti prodat. Jednalo se o zařazení naší nemovitosti do nabídky – nic víc, nic méně… Žádná snaha, aby se naše nemovitost co nejrychleji a nejlépe prodala, často ze strany RK (realitní kanceláře) nebyla.

I proto vám chci napsat o jedné skutečně fajn realitce. :) Jmenuje se Holky z realitky – on už i ten název sám o sobě působí velmi odlehčeným a pohodovým dojmem, co říkáte?

Nedávno jsem se totiž seznámila s Míšou Štotovou, která spolu se svými kolegyněmi tuto realitku vede a dozvěděla jsem se, jak právě jejich RK funguje. A moc se mi jejich přístup, jednání i koncept zalíbil!

Právě zmiňovaný koncept je „tak trochu jiný“, než nabízí řada jiných realitek. Celá prezentace je laděna do veselých barev a i jednání s klienty je vedeno tak, aby bylo milé, vlídné, i přes formálnost dané situace možná i lehce odlehčené…

Holky z realitky si zakládají na osobním přístupu ke každému ze svých klientů, Rádi se s vámi potkají, vše vám ochotně vysvětlí, poradí vám… Mimochodem, Holky z realitky za sebou mají mnohaleté zkušenosti a opravdu spoustu nemovitostí, které přes svou RK úspěšně prodali, nebo pronajali.

Nemovitosti můžete přes RK Holky z realitky prodat, pronajmout a samozřejmě, také si z jejich nabídky můžete nemovitost vybrat, ať už ke koupi, nebo nájmu.

Přes web Holky z realitky si můžete zadat i svou poptávku na požadovanou nemovitost. 

Holky z realitky potvrzují – i na základě svých zkušeností, že každá nemovitost si najde svého kupce. Jejich RK funguje coby „spojovací článek“, který zajistí vše potřebné, ať po stránce realitní, tak po stránce realitního marketingu a kvalitního právního zázemí, v neposlední řadě poskytují i výhodné financování pro své klienty.

V případě prodeje nadstandardních nemovitostí, nebo realizace developerských projektů vždy zpracují samostatnou webovou prezentaci. Příkladem je www.historickabudova.cz.
Každý klient a každá nemovitost jsou pro tuto realitku stejně důležití, nezáleží na tom, jak velkou, či „slavnou“ nemovitost prodávají, ke každému obchodu přistupují se stejnou péčí a s cílem, aby všechny zúčastněné strany byly spokojené.
Holky z realitky samozřejmě poskytují i kvalitní realitní marketing – webové prezentace, realitní servery, vyladěné fotky, 3D model nemovitosti, videa, dron atd…
Co se týká provizí, tak se pohybují ve standardních číslech, která jsou obvyklá na realitním trhu v České republice v aktuálním období.
Pokud hledáte férovou realitní kancelář, se skvělým přístupem ke všem svým klientům – prodávajícím i kupujícím, rozhodně se na Holky z realitky obraťte, věřím, že budete moc spokojení. 
Holky z realitky se od A do Z postarají o prodej, či pronájem vaší nemovitosti a stejně tak rádi vám pomohou najít třeba i váš vysněný domov!