Představuji – Pugétomat! Samoobslužný vozík s květinami vedle květinářství Květiny Pugét!

Vzpomínáte, kdy jsem vám zde přesně před rokem touto dobou představila příjemné květinářství s pestrou nabídkou kytic, květin, flower boxů… Květiny Pugét? Toto květinářství najdete na Kaštanové 506/50, hned vedle vchodu do Makra. Vyberete si zde vždy z hotových, krásných kytic, ale rádi vám tu uvážou i kytici podle přání (a vy si zatím třeba můžete zajít do Makra nakoupit :). Oblíbené jsou zde i mini flower boxy – vydrží dlouho, najdete v nich pestrý výběr květin a fajn jsou i ceny.
Novinkou od tohoto března je zde ovšem „Pugétomat“ – samoobslužný vozík s květinami, který se nachází přímo u květinářství. Tento květinový vozík funguje bez obsluhy a zákazníci si zde mohou vybírat z hotových kytic, nebo flower boxů. Platí se buď hotově, nebo přes QR kód. Pugétomat je v provozu v době, kdy je květinářství Květiny Pugét zavřené – ve všední dny od 18:00 do 09:00 druhého dne, dále v sobotu od 14:00 do pondělního rána. Kytičky tady vyberete i v noci! :) Tak ať o tom víte – víc informací v článku níže.

Květinářství Květiny Pugét jsem vám zde představila před rokem touto dobou, kdy zahájilo svůj provoz – více v mém článku ZDE. Toto květinářství je mezi lidmi velmi oblíbené – má co nabídnout, kytice jsou k výběru vždy jak hotové, tak vám rádi uvážou i jakoukoliv na přání.
Oceníte i možnost parkování na parkovišti u Makra a třeba i fakt, že si v době, kdy vám připravují kytici na přání, můžete skočit nakoupit. :)

Sortiment květin je v tomto květinářství opravdu pestrý – najdete zde oblíbené druhy, jako jsou růže, tulipány, gerbery, dále i některé květiny luční, krásné jsou i květiny exotické, některé druhy snad ani nebudete znát… :)

Kytice, květinové dekorace, flower boxy…v květinářství Květiny Pugét připravují sami zkušení floristé a musím i sama uznat, že každá kytice – větší, menší, flower boxy…jsou tak nádherné! Určitě si všichni vyberete.

Obzvláště kouzelné a mimořádně oblíbené tu jsou i flower boxy s květinami, právě tyto květinové dekorace se těší opravdu mimořádné oblibě! Obdarovaný nepotřebuje vázu – flower box si vystaví, květiny v boxu vydrží i dlouho krásné, není nutné je ani zalévat.

Flower boxy vám v květinářství Květiny Pugét připraví samozřejmě také na přání!

Lidé tu rádi kupují i mini flower boxy – jsou za sympatické ceny, dlouho vydrží a hlavně, jsou opravdu krásné! Obsahují vždy více druhů květin, obaly boxů jsou pak i v různých typech a dekoracích.

Od března tohoto roku je ovšem u tohoto květinářství velmi zajímavá novinka – samoobslužný vozík s květinami, Pugétomat! Najdete jej hned u květinářství, určitě nepřehlédnete. :)

V Pugétomatu můžete vybírat z několika kytic ve dvou velikostech (a dvou cenových relacích), dále tu najdete i zmiňované mini flower boxy.

Květinový stánek (vozík) Pugétomat je bez obsluhy – kytici, flower box…si vyberete a danou částku vložíte buď v hotovosti do připravené kasičky, nebo můžete platit přes QR kód – najdete ho opět na stánku.

To hlavní – kdy je Pugétomat v provozu? 
Právě provozní doba činí z Pugétomatu další velmi zajímavou službu!

Pugétomat je totiž v provozu až během zavírací doby květinářství Květiny Pugét. To znamená ve všední dny od 18:00 do 09:00 druhého dne, v sobotu pak od 14:00 do pondělních 09:00. Kytici zde tak seženete třeba pozdě večer, v noci (provinilí pánové, kteří se potřebují „omluvit“ – info pro vás :), zkrátka v době, kdy byste ji jinde hledali jen těžko. :)

Tak ať o Pugétomatu víte – nebo se sem rovnou stavte, určitě si nějakou květinovou radost vyberete! 

Otevřeno je v květinářství Květiny Pugét pondělí až pátek od 9. do 18. hodiny, v sobotu od 9. do 14. hodiny.

Nové květinářství Květiny Pugét najdete v Brně na Kaštanové 506/50, hned vedle vchodu do Makra.

ODKAZ: KVĚTINY PUGÉT / web, rozvoz květin 
ODKAZ: KVĚTINY PUGÉT / facebook
ODKAZ: KVĚTINY PUGÉT / instagram