Představuji: projekt Žít naplno!

Problematika zdravého životního stylu mi byla osobně vždy hodně blízká – a upřímně, vypadat dobře, být v kondici a hlavně, také zdravá, je pro mě velmi důležité. Proto se snažím v této oblasti vzdělávat a informuji se o různých zajímavých projektech, akcích, službách…které se právě správného a zdravého životního stylu týkají. Dnes bych Vám proto chtěla napsat o jednom inspirativním brněnském projektu – jmenuje se „Žít naplno“ a rozhodně stojí za pozornost. Čtěte dál!

Mít hezkou, štíhlou postavu a zdravé tělo, to je sen asi všech lidí, které znám…:) Ovšem, jak sama moc dobře vím, získat právě onu vysněnou postavu častokrát vůbec není jen tak. I když máme dobrou vůli a snažíme se – tak to kolikrát samo tak nějak – nejde. Problém není v našem těle, ale v tom, že mnoho lidí zkrátka vůbec neví JAK NA TO. Co udělat, abychom zhubli, zdravě a bez jo-jo efektu. CO jíst, JAK ČASTO, KOLIK… A jak se správně HÝBAT?

Na první pohled se to možná může zdát relativně snadné. Jasně. Jíst bychom měli zdravě a taky bychom se měli hýbat. Ale CO je opravdu zdravé? A JAKÝ pohyb je právě pro daného člověka ten pravý? Každý jsme přece úplně jiný a každému vyhovuje něco úplně jiného…

Navíc – na trhu a vůbec, vlastně úplně všude okolo nás je TOLIK „ZARUČENÝCH“ způsobů – jak zhubnout, že vyznat se v tom, pochopit, co je opravdu účinné a neklame nás pouze reklamou, je takřka nemožné… Pokud jsme v oblasti výživy a zdravého životního stylu laici, opravdu není jednoduché najít to, co skutečně funguje. A hlavně, co je také zdravé. Jak totiž moc dobře vím, některé šílené dietní programy sice vyvolají redukci váhy, ale mimo to nám mohou dost děsivě rozhodit metabolismus a při horším případě, také zatížit a poškodit některé orgány v těle.

Co tedy doporučuju a jak na to, abychom skutečně docílili té své vysněné postavy? Rozhodně je ideální svěřit se do rukou odborníkům. Lidem, kteří výživě rozumí a kteří mají v této oblasti už určité zkušenosti.

Já se nedávno seznámila s jednou brněnskou výživovou poradkyní – Míšou Šimordovou, která mi představila její projekt Žít naplno – kdy spolu se svým kolegou, fitness trenérem Alexeiem Alexandrovem, nabízí lidem tříměsíční redukční program, kdy lidé jednak zhubnou, ale hlavně, mají po tuto dobu k dispozici cenné rady a konzultace, které daného člověka nasměrují, jak se stravovat a co dělat pro to, aby si své štíhlé tělo udrželi – na stálo.

Míša Šimordová je výživová poradkyně působící v Brně a má v oblasti zdravého stravování bohaté zkušenosti. Alexei Alexandrov je zase odborníkem na fitness a pohyb obecně – Alexei je fitness a kondiční trenér, medailista na MČR v boxu, extraligový závodník a vítěz mezinárodních turnajů v boxu. Oba tedy mohou být skutečně kvalitními „kouči“ pro každého, kdo hledá tu správnou cestu ke štíhlému a zdravému tělu.

Míša s Alexeiem nabízí tedy zmiňovaný tříměsíční program Žít naplno – o čem přesně je a co je jeho součástí?

Získáte individuální výživový plán, 3 tréninkové plány na míru, kvalitní suplementaci, produkty zdravé výživy, emailové konzultace, telefonické konzultace, inspirace k vaření…a mnohem, mnohem víc.

A jak to celé probíhá?

1. měsíc
Obdržíte balíček s obsahem základních potřebných materiálů ke startu. Jeho součástí je výživový i tréninkový plán, tréninkový a poznámkový blok, kam budete moci zaznamenávat svůj posun, spalovač pro účinější proces, BCAA pro ochranu svalové hmoty, šejkr a motivační náramek s logem projektu. Po celou dobu trvání programu budeš moci čerpat inspirace z webových i facebookových stránek Žít s chutí s.r.o.

2. měsíc
Získáte nový tréninkový plán. Výživový plán je upravován v průběhu celého programu podle individuálních potřeb. Každých 14 dnů očekávejte videolog, kde zodpoví nejčastěji kladené dotazy. Těšit se můžete také na videa z tréninků, ve kterých uvidíte správnou techniků cviků a na co si při cvičení dát pozor. Je k dispozici online chat, emailové a telefonické konzultace, které poslouží jako motivační podpora.

3. měsíc
V závěrečném měsíci dostanete nový tréninkový plán, aby cvičení bylo skutečně efektivní. Podle osobní potřeby bude upraven výživový plán. Doporučí také, jakým směrem své stravování k dalším měsícům směřovat, protože nejde jen o tři měsíce, ale o to, naučit Vás zásadám správného stravování i cvičení do budoucna.

Navíc – tento projekt je regionálním partnerem VZP pojišťovny a také je mezi partnery Klubu pevného zdraví.

Takže – pokud byste rádi udělali něco přínosného pro sebe, pro svoje tělo – myslím, že velmi zajímavý tip pro Vás!

Více informací o tomto programu se dozvíte na webu Žít naplno, viz odkaz níže. ;)

ODKAZ: ŽÍT NAPLNO / web
ODKAZ: ŽÍT NAPLNO / facebook