Představuji: Ovocné bedýnky Brno!

Dnes mám pro vás jeden velmi zajímavý a hlavně, užitečný tip, který – vzhledem k aktuální situaci – asi nyní oceníte více, než kdykoliv jindy. Chci vám představit jednu skvělou službu, za kterou stojí tři sympatičtí kluci – služba se jmenuje OVOCNÉ BEDÝNKY BRNO a jak už sám název napovídá, jedná se o rozvoz ovoce a zeleniny až k vám domů. A jak píšu, právě teď se něco takového více než hodí, co říkáte?

Veškeré služby rozvozu produktů jsou velmi oblíbené – šetří především čas, který můžete investovat jinam. A v současné situaci, kdy jsme bohužel opravdu „uvězněni doma“ a vycházet se příliš nedoporučuje, je dovoz potravin (a vlastně čehokoliv) přímo domů opravdu ceněná služba.

Proto věřím, že uvítáte informaci o dovozu čerstvé a kvalitní zeleniny a ovoce, v bedýnkách, které si určíte – a to přímo k vám, domů.

Služba se jmenuje OVOCNÉ BEDÝNKY BRNO – tato firma byla založena už v roce 2008, s původním cílem distribuovat ovoce a zeleninu především do restaurací, škol a firem v Brně a okolí.

Ovšem, nově je v nabídce právě i rozvoz ovocných a zeleninových bedýnek do domácnosti! Vybrat si svou bedýnku můžete přímo na webu ZDE – na výběr zde mají čistě ovocnou, čistě zeleninovou bedýnku a pak mix ovoce a zeleniny.
Zeleninová bedýnka obsahuje 10-12kg zeleniny, ovocná a zeleninová bedýnka 10-12kg ovoce-zelenina, ovocná bedýnky obsahuje 9-10kg ovoce.

Do budoucna pak plánují nabídku rozšířit tak, aby pokryli různorodá přání zákazníků. :)

Vše je samozřejmě v perfektní kvalitě – to mi potvrdily i velmi pozitivní reakce na zboží na Facebooku mého blogu a také přímo na FB Ovocné bedýnky Brno (mají super hodnocení ;).

V bedýnkách najdete mix nejrůznější zeleniny a ovoce (dle toho, jaký tip bedýnky si vyberete). Zboží je v zimním období převážně z dovozu, ale co se týče sezónního ovoce a zeleniny, tak se snaží vždy odebírat co nejvíc produktů o českých pěstitelů.

Bedýnky rozváží po Brně a blízkém okolí – a co je super, tak garantují dodání objednávky do druhého dne od objednájní (kromě víkendu) – tak rychlé dodání rozhodně nebývá u jiných rozvážkových služeb pravidlem.

Zkrátka, vše si můžete vybrat z pohodlí a bezpečí domova – a druhý den máte doma bedýnkou plnou kvalitního a čerstvého ovoce, nebo zeleniny. Ušetříte čas a v aktuální situaci omezíte i případné riziko z nákupu v obchodě.

ODKAZ: OVOCNÉ BEDÝNKY BRNO / web, eshop
ODKAZ: OVOCNÉ BEDÝNKY BRNO / facebook
ODKAZ: OVOCNÉ BEDÝNKY BRNO / instagram