Představuji: OLLIS Restaurant Cafe

Tipů na fajn restaurace a kavárničky, těch není nikdy dost, co říkáte? :) Proto vám chci dnes napsat o jedné další, dobré restauraci, kterou jsem nedávno navštívila a ráda ji doporučím i vám. Jmenuje se OLLIS Restaurant Cafe a vaří tu výborně! A nejen to. ;)

Mít pár dobrých tipů, kam se jít najíst, kam posedět s přáteli, to se hodí vždycky. A jak vím, právě o inspiraci na zajímavé brněnské restaurace mi často píšete také vy, čtenáři – proto jsem se rozhodla, že se „gastronomickým tématům“ budu na blogu trochu víc věnovat – ráda vám tedy přináším další tip, na restauraci, o které byste zkrátka měli vědět! :)

Restaurace se jmenuje „OLLIS“ a najdete ji na Veveří 65. Už jste o ní slyšeli? Možná ano – a pokud ne, určitě čtěte můj článek dál. V restauraci OLLIS se totiž opravdu dobře najíte – a pozor, mají tu přímo vyhlášené speciality! Jaké to jsou?

Jak jsem se doslechla i já, právě v této restauraci si dáte fakt vynikající „tatarák“ – a to v jeho klasické a dobře známé variantě z hovězího masa, ale také z lososa.
Já sama mám právě moc ráda „tatarák“ z lososa – lososa můžu snad ve všech možných úpravách, ovšem, tatarák z něj je pro mě TOP.

Vyhlášená jsou tu i pečená žebra – také stojí za to ochutnat! ;)

Samozřejmostí jsou suroviny té nejvyšší kvality – hlavně, co se týká hovězího masa a lososa. Můžete si být jistí, že dostáváte jenom to nejlepší.

Na hovězí tatarák se zde používá hovězí maso z argentinské svíčkové, které si kuchař ručně škrábe.

Restaurace OLLIS má také moc příjemné prostory, kde se budete cítit zkrátka fajn. Útulné, s vlastní, charakteristickou atmosférou, kdy tu najdete i určité soukromí a klid.

Na spoustu dalších fotek mrkněte také do fotogalerie! Věřím, že se vám tu bude také líbit – a hlavně, věřím, že vám tu bude chutnat! :)

Restaurant Ollis je otevřený od 15. do 24. hodin, na Veveří 65.

ODKAZ: OLLIS RESTAURANT CAFE / facebook

ODKAZ: OLLIS RESTAURANT CAFE / web