Představuji: obchůdek zaměřený na dětskou barefoot obuv – Happy Feet!

Trend barefootového obouvání – zejména dětí – se v posledních několika letech těší velké a narůstající oblibě. Pokud jste i vy jeho příznivci, rozhodně musíte vědět o novém obchůdku HAPPY FEET – najdete ho v Brně na Škrobárenské 483/6. Právě zde nabízí krásné barefoot botičky pro děti – pro běžné denní nošení, bačkůrky, holínky, ale koupíte zde i tzv. „kompromisní“ boty. Navíc se zde brzy sortiment rožšíří o doplňky ke kočárkům a bude zde i půjčovna dětských nosítek. Maminky, tento obchod musíte rozhodně znát! ;) Víc v mé dnešní reportáži… :)

Zcela upřímně, když byli mí synové malí, o trendu obouvání v duchu barefoot se u nás nevědělo, nemluvilo, zkrátka – žádný takový trend nebyl známý. Paní doktorky nám, maminkám, tenkrát vštěpovaly, že bychom u dětí měly v ohledu výběru botiček dbát hlavně na zvýšenou klenbu a pevnou fixaci kotníku.

Ovšem, doba se mění a stejně tak i názory na celou řadu věcí – a to i na zdravé dětské obouvání. Před několika lety se tak do širšího povědomí začaly dostávat tzv. barefoot boty.

O co přesně jde? 
Barefoot obouvání znamená vlastně „bosé obouvání“. Vychází z předpokladu, že děti se rodí se zdravou nožičkou, která postupem věku potřebuje správně zapojovat svaly. Pokud svalům nožičky bráníme efektivně fungovat špatnou obuví, máme zaděláno na problém. 

Barefoot botky jsou velice pohodlné, ohebné, měkoučké, s tenkou podrážkou a velkým prostorem na prsty – vše přizpůsobeno tomu, aby prsty i svaly v nožičce mohly během chůze správně fungovat a zapojovat se.

Věřím, že i mezi vámi, čtenáři mého blogu, je mnoho z vás, kdo jste příznivci tohoto stylu obouvání.
Proto vám chci napsat o novém obchůdku HAPPY FEET – najdete jej na Škrobárenské 483/6 a zaměřují se zde právě na dětskou barefoot obuv.

Mimochodem – mimo kamennou prodejnu pak provozují i eshop – více ZDE.

Mají zde širokou nabídku dětské barefoot obuvi, ve velikostech od 25 – 36 (sortiment velikostí se bude rozšiřovat).

Barefoot botičky tu jsou od celé řady značek, většina z nich je původně česká. A musím uznat, že ty botičky jsou designově krásné a hlavně, už od pohledu velice pohodlné.

Mimo barefootové botky tu nabízí i tzv. boty „kompromisní“ – nenesou přímo označení barefoot, ovšem mají k nim velice blízko. Jsou to botky značky D.D.step.

Pro děti tu pořídíte botky celoročního typu, krásné botky na podzim – mnohé se nepropustnou vrstvou.

Mimo to zde koupíte krásné dětské barefoot bačkůrky – ve dvou typech (širší a užší).

A naprosto kouzelné jsou dětské barefoot holínky…

…i vyteplené sněhulky s pravou ovčí vlnou.

Dětičky tu ocení i vybavený dětský koutek!

A POZOR – od jara se bude nabídka obchodu HAPPY FEET rozšiřovat, a to o doplňky ke kočárkům a bude zde i půjčovna dětských nosítek. :)

Obchůdek má krásné, nové prostory, přímo před obchodem zaparkujete. V blízkosti je dostupné MHD, maminky s dětmi pak určitě uvítají krásné dětské hřiště v blízkosti (na Ponávce).

Na více fotek mrkněte také do fotogalerie!

Nově otevřený obchod Happy Feet najdte v Brně na adrese Škrobárenská 483/6, budova b3, b4.

ODKAZ: HAPPY FEET / web, eshop 
ODKAZ: HAPPY FEET / facebook