Late Night Shopping v Designovém centru H-park

Ráda bych vás pozvala na jednu zajímavou událost, která proběhne tento čtvrtek 17. září. Jedná se o „Late Night Shopping“ v Designovém centru H-park – do této akce se zapojily showroomy tohoto centra, Royal Comfort, Javorina a Konsepti. Akce začíná ve čtvrtek v 16 hodin, těšit se můžete na welcome drink, konzultaci architeků a designérů a platí i cenové zvýhodnění na všechny výše uvedené značky. Navíc – máte tak i jedinečnou možnost seznámit se s nabídkou tohoto designového centra – a že je o co stát! Víc v následujícím článku…

O Designovém centru H-park jsem vám zde již několikrát psala, zvláště se zaměřením na showroom postelí Royal Comfort (více mé starší články k tomuto showroomu ZDE).

V obchodě a showroomu Royal Comfort najdete jedinečné postele a matrace od amerických značek King Koil a Serta, které splňují nároky vysokého hygienického standardu i zatížení a jsou jimi vybavovány luxusní hotely po celém světě a které Royal Comfort výhradně dováží. Mimochodem, obě značky jsou v USA považované za naprostou špičku  a patří zde dokonce mezi 5 největších výrobců postelí a matrací.

Mimo postele pak Royal Comfort nabízí i další potřebné záležitosti pro spánek – lůžkoviny – kvalitní polštáře a přikrývky německé rodinné firmy Műhldorfer, za pozornost stojí i nádherné luxusní povlečení švýcarské značky Christian Fischbacher, či bavlněné ručníky a župany od značky King of Cotton.

V Designovém centru H-parku jsou ovšem i další zajímavé značky, které nabízí jedinečný a designový nábytek, či interiérové doplňky.

Za pozornost stojí jistě i Javorina – tradiční slovenská značka s velmi dlouhodobou a pestrou historií, která zpracovává kvalitní dřevo – jejich nábytek je opravdu úžasný, mě si získal doslova na první pohled. Mám ráda tu hřejivou atmosféru, kterou ve mně dřevěný nábytek vyvolává, navíc v takto tradičním pojetí a designu.

Samotný showroom Konsepti pak zde představuje své klíčové značky jako Kartell, Flos, Magis, B&B Italia či Moroso.

Zpátky ale k akci, o které se zmiňuji v úvodu!
Ve čtvrtek 17. září zde bude Late Night Shopping – akce začíná v 16 hodin (potrvá do 22 hodiny), těšit se můžete na welcome drink, konzultaci architeků a designérů a platí i cenové zvýhodnění na všechny výše uvedené značky.

Akce s cenovým zvýhodněním a dalšími benefity pro zákazníky ovšem potrvá až do soboty 19. září. Máte jedinečnou možnost pořídit designový nábytek, interiérové doplňky, postele, či lůžkoviny za zajímavé ceny.

V pátek 18. září bude v Designovém centru H-park otevřeno v běžnou otevírací dobu, v sobotu 19. září pak netradičně od 10:00 – 18:00.

Myslím, že akce rozhodně stojí za pozornost, nenechejte si ujít! Mají tu opravdu nádherné, originální a výjimečné věci, které jinde v Brně nenajdete. ;)

Obchod & showroom Royal Comfort najdete v Brně v H-parku, na Heršpické 1013/11d.

ODKAZ: ROYAL COMFORT / web
ODKAZ: ROYAL COMFORT / facebook
ODKAZ: ROYAL COMFORT / instagram
ODKAZ: JAVORINA / instagram
ODKAZ: KONSEPTI / instagram
ODKAZ: PDG / instagram