Představuji: obchod a eshop Venkovský Špajz!

Všelijaké zdravé dobrůtky, do je doslova „moje parketa“! Ráda o nich píšu, ráda je ochutnávám…zkrátka vše kolem zdravé výživy je mi moc blízké. Proto bych Vám dnes chtěla představit jeden sympatický obchůdek – Venkovský Špajz! Najdete ho v Újezdu u Brna a rozhodně stojí za to…!

Jak už možná víte, pokud pravidelně sledujete můj blog, „problematika“ zdravého životního stylu je mi celkově hodně blízká a sympatická. Proč? Protože když jsem byla malá, moje maminka měla v mém rodném městě, v Moravských Budějovicích, právě obchod se zdravou výživou a já tu trávila hodně času. Mamince jsem tady pomáhala, často s ní jezdila pro zboží a také jsem tu prodávala v létě na brigádách. A tak jsem byla v podstatě ke zdravému životnímu stylu nějak tak „přirozeně vychovávaná“.

I dnes, když mám už svoji rodinu, je pro mě zdravá strava naprostou prioritou. A to nejen u mě, ale také u mých dětí a dohlížím samozřejmě taky na manžela…:) Takže se při výběru potravin vždy ohlížím na kvalitu. Je pro mě důležité, aby potraviny neobsahovaly chemická dochucovadla, náhražky a další nesmyslné látky, které dle mého do jídla prostě vůbec nepatří.

Snažím se tedy nakupovat tam, kde vím, že právě takto zdravé potraviny najdu. A protože nebydlím přímo v Brně (ale v Říčanech u Brna), musím často za zdravými potravinami „dojíždět“:)

A proto mě moc potěšila skutečnost, když jsem zjistila, že i v okolí Brna se najdou obchůdky, které si jdou v ohledu nabídky potravin „svojí vlastní cestou“ – tedy nabízí jiné věci, než obvyklé řetězce. Jeden takový obchod najdete také v Újezdu u Brna – jmenuje se Venkovský Špajz a rozhodně stojí za seznámení se:) Kromě široké nabídky zdravých potravin totiž nabízí také eshop a rozvoz potravin, což je rozhodně super!

Ve Venkovském Špajzu koupíte zdravé potraviny, od regionálních a farmářských dodavatelů, kteří svoji práci dělají poctivě a srdcem. Potraviny od nich jsou vynikající – bez chemie, náhražek, dochucovadel… A  přesně tak to má být.

Co přesně ve Venkovském Špajzu najdete? Je toho opravdu spoustu a věřte, pořídíte tu celý zdravý nákup – od A do Z.

Konkrétně – mají tu skvělé domácí sýry, paštiky, čerstvé máslo nebo tvaroh,  farmářské mléko, zákys, žinčicu, jogurty – a věřte, že ty poctivé, z mléka, smetany a ovoce, chutnají úplně jinak, než z běžných obchodů…

Nechybí tu ani čerstvé šťávy, sirupy, nebo kvalitní čaje např. populární značky Sonnentor, koupíte tu i zrnkovou a mletou kávu z Borohrádku.

Vynikají jsou i  poctivé marmelády, džemy, chutney, pesta!

Pro zdravé mlsání si tu můžete vybrat sušené ovoce a muslli Mixit, Chytré ovoce, oříšky a sušené ovoce na váhu.

Na své si ve Venkovském Špajzu přijdou také milovníci kvalitního a čerstvého pečiva, každé úterý a čtvrtek tu mají pečivo od Havířů.

Koupíte zde i další produkty zdravé výživy, bezlepkové potraviny, koření, zdravé paštiky a pomazánkyz Rounku, arašídová másla od Šufánka – mimochodem, ta jsou naprosto výborná, neobsahují lepek, laktózu ani konzervanty, a jsou tedy vhodná pro vegany a lidi s intolerancí na mléčné produkty. Za zmínku určitě stojí i Babiččiny sirupy, Báťkovy bylinkové sirupy... Zkrátka, je rozhodně z čeho vybírat.

A pozor – skvělou službou tohoto obchodu je také eshop – vše si tu můžete prohlédnout, vybrat a nakoupit v pohodlí Vašeho domova. Venkovský Špajz také nabízí rozvoz, do 20ti km od Újezda a doprava za nákup nad 500,- je zdarma…;)   

Na víc fotek mrkněte do fotogalerie!

Obchod Venkovský Špajz najdete na ulici Hybešova 476 v Újezdu u Brna.

ODKAZ: VENKOVSKÝ ŠPAJZ / web, eshop
ODKAZ: VENKOVSKÝ ŠPAJZ / facebook