Představuji: nový obchůdek se stylovou módu – ADELLI FASHION

Chci vám představit další zajímavý obchůdek s módou v Brně, který si rozhodně zaslouží vaši pozornost! Mimochodem, právě tento butik potvrzuje i skutečnost, že zajímavé obchůdky, nebo i restaurace, kavárny…nejsou „jen“ v centru Brna. V Židenicích na Táborské 63 najdete nově otevřený butik ADELLI FASHION – paní majitelka tu má opravdu překrásné kousky a nutno dodat, také cenově dostupné! Pár letních outfitů jsem vám tu nedávno nafotila pro inspiraci – mrkněte v mém následujícím článku se spoustou fotek!

Poslední dobou se přesvědčuji, že je spoustu zajímavých a inspirativních podniků – obchodů, restaurací, barů i kaváren i mimo centrum Brna. A věřte, vyplatí se sem i zajet! Přesně to platí i o novém butiku Adelli Fashion, který je otevřený od 2. května v Brně – Židenicích na Táborské 63.

Jedná se o menší butik, ovšem, velmi dobře zásobený! Paní majitelka zde nabízí zajímavé a originální kousky, takové, na které v obchodech běžných módních řetězců rozhodně nenarazíte!

Aktuálně je tu samozřejmě móda v duchu léta, nechybí krásné šaty, sukně, lehounké topy a tílka a také saka – právě saka, i ta v prodloužených délkách, jsou nyní opravdu v kurzu!

Pestrý výběr je tu i denimových kousků, najdete tu super džínové kraťásky v několika barvách, za zmínku stojí i moc hezké džínové bundy!

Co musím zmínit, tak příznivé ceny. Jak jste si určitě také povšimli, ceny oblečení šly poměrně nahoru. Tady nakoupíte stále přijatelně, jen pro představu, vůbec nejdražší kousek – nádherné dlouhé šaty – zde stojí maximálně 1400,-, což je vůbec nejdražší věc v tomto obchodě.

Naprosto úžasné tu jsou i kožené kabelky a batůžky! Jsou z pravé kůže, v mnoha barevných variantách, velikostech, stylech… Já bych si mezi takovými kousky určitě vybrala!

A právě i ty barvičky, na léto přímo ideální!

Obecně jsou nyní barvy – i ty výrazné a syté – velmi módní, takže s nimi chybu neuděláte. A dámy, nebojte se i těch ostře „jedovatých“ tónů, budou vám slušet! Třeba toto zelené sako, je nádherné!

Já jsem vám zde nafotila i kouzelné šatičky, jsou z lesklého materiálu, saténu, který se toto léto velmi nosí. Právě z tohoto materiálu zde mají spoustu kousků, v mnoha barvách, vzorech…

Moc fajn jsou i oversized šaty! I těch je tu velký výběr, jsou vzdušné a velmi příjemné. A mimochodem, i praktické – zakryjí nějaký ten nedostatek na postavě. :)

Dámy, určitě vám doporučuji zajít se do butiku Adelli Fashion osobně podívat, jsem si jistá, že nebudete litovat – a něco hezkého pro radost si odnesete. :)

Jinak je možné domluvit se s paní majitelkou i na zaslání zboží přes Facebook a Instagram, viz odkazy níže!

Obchůdek Adelli Fashion najdete v Brně na Táborské 63.

ODKAZ: ADELLI FASHION / facebook
ODKAZ: ADELLI FASHION / instagram