Představuji: nový obchod s prémiovým alkoholem – ALCOOL!

Často vám zde píšu o zajímavých novinkách u nás, v Brně – a právě jedné z nich se bude týkat i můj následující článek! Potěším zejména příznivce a milovníky prémiového, kvalitního alkoholu, chci vám totiž představit novou „alkotéku, vinotéku & pivotéku“ ALCOOL! Tu najdete v Brně – Černovicích na Blatouchové 5c, pořídíte zde v ohledu alkoholických nápojů i výjimečné exkluzivity, limitované edice, piva menších a řemeslných pivovarů… Majitel obchodu alkoholu opravdu rozumí, dokáže vám skvěle poradit, umí o každé lahvi až vyprávět… Zkrátka, o tomto obchodě rozhodně musíte vědět! Víc v mé reportáži se spoustou fotek…

Musím uznat, že nabídka obchodu ALCOOL je opravdu pestrá, jedinečná – i já tu při své návštěvě obdivovala takové exkluzivity, se kterými jsem se ve směru alkoholických nápojů zatím rozhodně nesetkala – třeba prémiovou medovinu Medelix.

Majitel obchodu je skutečně v ohledu alko nápojů expert, má v tomto oboru letité zkušenosti, dokáže vám ochotně poradit, doporučit… Osobní kontakt se zákazníkem, komunikace na bázi předání rady, vysvětlení, individuální přístup – na tom si v obchodě ALCOOL zakládají.

V čem je nabídka prodejny ALCOOL zajímavá, specifická a proč si zaslouží vaši pozornost?

Zaměřením sortimentu v obchodě ALCOOL jsou zejména speciality, exkluzivity, výjimečné limitované edice… zkrátka takový alkohol, na který v běžných obchodech obvykle nenarazíte.

Na své si tu přijdou tedy i „fajnšmekři“ – koupit tu můžete jedinečné giny, whiskey, rumy… Škála nabízeného alkoholu je skutečně pestrá – a to ať už se jedná o „tvrdý alkohol“, nebo i piva, vína…

Právě piva tu jsou také mimořádně oblíbená, zastoupená zejména z menších, rodinných a řemeslných pivovarů.

Najdete zde například piva ze Soběšického pivovaru, z pivovaru Kocour ve Vansdorfu, ze Slavkovského pivovaru… Vynikající jsou i piva z pivovaru Nachmelená opice, která také nebývají k mání v běžných obchodech.

Co se pak týká vína – ta jsou tu k dostání jak z českých, tak i zahraničních vinařství. Podle čeho se tu vína do sortimentu zařazují? I to je velmi sympatické – majitel vybírá vína, která zná, má je vyzkoušená, zná daná vinařství.

Vín je tu cca 40 druhů (lahvová vína), koupíte tu i kvalitní prosecca z cca 10 druhů, dokonce tu pořídíte i zajímavá vína typu Champagne.

Vína tu jsou k dostání ovšem i stáčená, a to jak česká, tak i ta zahraniční.

Mimochodem, některé alkoholy tu můžete ochutnat i v rámci malého baru, mimo alkoholické nápoje tu mají i dobrou kávu. A dáte si tu i sezónní alko drinky – burčák, nyní svařák!

Jak jsem již zmínila, najdete tu i velmi zajímavé a speciální limitované edice, nejrůznější dárkové sety a balení, které mohou být mimochodem i perfektním dárkem – ano, Vánoce se blíží!

Ovšem, rádi vám tu připraví i dárkový set a balení přesně podle vašeho přání, zabalí vám coby krásný dárek takový alkohol, který vyberete.

Až budete shánět exkluzivní alkohol, třeba i coby zmiňované dárky – vzpomeňte si na mě a zajděte se mrknout do prodejny ALCOOL, určitě budete ze zdejší nabídky nadšení!

Obchod ALCOOL najdete na Blatouchové 5c v Brně – Černovicích, otevřeno je zde od 14. do 20. hodiny, od pondělí do pátku.

ODKAZ: ALCOOL / facebook
ODKAZ: ALCOOL / instagram