Darujte zážitek – pozvánka do jedinečného wellness & spa hotelu Augustiniánský dům

Věřím, že mnozí z vás wellness & spa hotel Augustiniánský dům v Luhačovicích dobře znáte – někteří jste tu i byli, jak jste mi psali na sociálních sítích mého blogu. Já tu nedávno strávila tak skvělý víkend, že se s vámi o tento svůj zážitek moc ráda podělím. Do tohoto hotelu jezdím už spoustu let a upřímně, stále se ráda vracím. Je krásné vidět, že si Augustiniánský dům drží špičkovou úroveň, kterou se v ohledu služeb, gastronomie, ale i celého komfortu zdejších prostor stále snaží i zlepšovat. 
Poukaz do hotelu Augustiniánský dům je mimochodem i perfektním tipem na vánoční dárek pro kohokoliv! Poukazy můžete pořídit jak na pobyty, tak i zážitkové, bez ubytování. Inspirujte se v mém článku se spoustou fotek…

Troufám si tvrdit, že právě wellness & spa hotel Augustiniánský dům je ve své kategorii jedním z nejlepších hotelů v rámci celé naší země. Svědčí o tom i fakt, že sem jezdí lidé i z větší dálky a hlavně, hosté se sem opravdu rádi vracejí. A to je i můj případ – v Augustiniánském domě jsem byla poprvé už před deseti lety a už tenkrát si toto kouzelné místo získalo moje srdce.

Opět jsem si to uvědomila nedávno, kdy jsem do Augustiniánského domu jela – už jen samotná stavba hotelu, která se v onen pátek doslova vynořila z podzimní mlhy, působila až pohádkově.
Opravdu, tento hotel je v mnoha ohledech jedinečný – už i od prvního pohledu svou architekturou – Augustininánský dům byl postaven v letech 1902 – 1904 a původně sloužil jako ubytovací zařízení pro kněží a katolické rodiny.

Svůj historický půvab má v sobě Augustiniánský dům dodnes, ovšem samozřejmě pro své hosty, v dnešní podobě wellness hotelu, nabízí naprosto špičkové služby na té nejvyšší úrovni.

Věřte, že v hotelu Augustiniánský dům si budete během svého pobytu užívat doslova každým smyslem. Čekají vás gurmánské zážitky ve zdejší již vyhlášené restauraci, načerpáte energii, odpočinete si v komfortním wellness, relaxovat můžete v harmonizující jurtě na zahradě…

A mimo to, na každém kroku tu budete obdivovat krásu, smysl pro jedinečné doplňky a dekorace, které jsou pro tento hotel již přímo typické.

Čeho si zde také tolik cením? Znatelné snahy zpříjemnit zde hostům každou chvíli, udělat pro ně „něco navíc“…
Ať už je to třeba odpolední polévka v lobby baru, občerstvení ve wellness, snídaně s celou řadou nezvyklých a zdravých specialit… Je tu opravdu myšleno na naši naprostou spokojenost. A tak to má být – i díky této filozofii se sem všichni tak rádi vrací!

Zkrátka, na každém místě Augustiniánského domu se vám bude zaručeně líbit. Mimochodem, Augustiniánský dům také nabízí nejrůznější dárkové poukazy, které mohou být skvělým tipem na vánoční dárek!

Poukazy si můžete prohlédnout a koupit na eshopu Augustian Life a na výběr tu máte z opravdu pestré škály pobytových balíčků, jsou tu i poukazy v určité hodnotě s volným využitím služeb, nebo můžete darovat poukaz i na gurmánský zážitek, nebo chvíle strávené ve wellness právě zde, bez ubytování.

Věřte, že poukazem na jakýkoliv zážitek v Augustiniánském domě zaručeně potěšíte, kohokoliv!

ODKAZ: WELLNESS & SPA HOTEL AUGUSTINIÁNSKÝ DŮM / web
ODKAZ: WELLNESS & SPA HOTEL AUGUSTINIÁNSKÝ DŮM / facebook
ODKAZ: WELLNESS & SPA HOTEL AUGUSTINIÁNSKÝ DŮM / instagram

ODKAZ: AUGUSTIAN LIFE / web / eshop