Představuji: nový obchod FNC v OC Futurum Brno!

Moc ráda vás informuji o zajímavých novinkách v Brně – o nových restauracích, službách, či obchodech… A právě jedné takové novince bych ráda věnovala i tento článek! V brněnském OC Futurum máme totiž nově otevřený jeden velmi zajímavý obchod – FNC! Najdete zde prémiovou kosmetiku pro péči o pleť, tělo i vlasy, přísady do koupele, ale i parfémy, nebo vonné svíčky oblíbených značek WoodWick, nebo Yankee Candle. Mrkněte na následující reportáž se spoustou fotek!

Tento obchůdek plný úžasně voňavých produktů si rozhodně zaslouží, abyste o něm věděly! A hlavně my, ženy, se tu budeme cítit jako v ráji!

Obchod FNC se otevřel v brněnském OC Futurum teprve nedávno a pod touto značkou je již druhý v Brně.

Určitě vás bude zajímat, čím je právě tento obchod specifický v ohledu své nabídky. Ta je opravdu velmi rozmanitá a pestrá – obchod FNC nabízí vysoce kvalitní, přírodní produkty pro péči o tělo, pleť, ale i vlasy – a to od několika zajímavých brandů.

V nabídce jsou produkty od tří hlavních značek zde zastoupených – jedná se o vysoce kvalitní, přírodní přípravky – třeba od značky Nature’s Secret ze Sri Lanky.

Skvělá je pak i kosmetika od značky Pionears – je to značka lékárníků, produkty se vyznačují velmi vysokou účinností.

Další značkou, od které tu můžete zakoupit skvělou kosmetiku, je řecký brand Mastic Origins – tato kosmetika je převážně veganská.

Za pozornost tu pak stojí i zajímavé francouzské a arabské parfémy – na takové v běžných obchodech rovněž jen tak nenarazíte.

Mimo tělovou péči tu pak koupíte i vonné svíčky od oblíbených brandů, jako jsou WoodWick a Yankee Candle – věřím, že vám tyto značky určitě nemusím představovat.

Konkrétně značka WoodWick je mou snad nejoblíbenější – právě v ohledu vonných svíček. Tyto svíčky mají krásný design, vydrží dlouho hořet a mimo to, během hoření vydávají zvuk praskajícího krbu – i to vám doma vytvoří dokonale hřejivou, příjemnou atmosféru.

Dále tu můžete pořídit vonné olejové esence, aroma lampičky, přírodní mýdla a také – velmi oblíbené šumivé koule do vany!

Těch tu mají opravdu neskutečný výběr – v několika velikostech, barvách a také vůních.

Zastavte se do nového obchodu FNC podívat, stojí to za to! Kosmetiku & další sortiment z obchodu FNC ovšem pořídite i na eshopu www.francnaturalcosmetics.com.

Obchod FNC najdete v OC Futurum, v přízemí.

ODKAZ: FNC / facebook
ODKAZ: FNC / instagram

ODKAZ: OC FUTURUM BRNO / web
ODKAZ: OC FUTURUM BRNO / facebook
ODKAZ: OC FUTURUM BRNO / instagram