Představuji: novou vinotéku & vyhlídkovou terasu vinařství Reisten v Pavlově!

Musím vám napsat o dalším kouzelném místě kousíček od Brna, v mém milovaném Pavlově – ten je oblíbeným výletním cílem, z Brna jste tu za chvíli a hlavně teď, v létě, je tady naprosto úžasně! Proto vám chci představit i tuto novinku – nově otevřenou vinotéku a vyhlídkovou terasu vinařství Reisten. Je to místo, které v Pavlově určitě musíte navštívit, na své si tu pak přijdou rozhodně milovníci kvalitního vína. Přímo zde totiž sídlí i vinařství Reisten, víno se tu vyrábí a máte možnost ho zde nejen ochutnat, ale i koupit si ho s sebou. A nová vyhlídková terasa? Božský výhled do okolí, na vinohrady, hrad Děvičky, nebo Novomlýnskou vodní nádrž… Čtěte dál!

Výlet do Pavlova pokaždé stojí za to, alespoň, já sama sem jezdím opravdu moc ráda. Je tu tolik míst, které si zaslouží návštěvu, výlet můžete spojit i s výšlapem na hrad Děvičky, s koupáním v Novomlýnské nádrži, nebo s výlety na kole…

Ovšem, Pavlov je skvělým cílem hlavně pro milovníky dobrého vína! Pálava sama o sobě je významnou vinařskou oblastí, sídlí zde mnoho vinařství – tak pokud máte víno rádi, tak jste i v Pavlově správně.

Proto vám chci také napsat o kouzelné novince – vinotéce a vyhlídkové terase, které jsou asi měsíc nově otevřené ve vinařství Reisten na samém konci Pavlova, na Zahradní ulici 288.
Je to místo možná trochu stranou, o kterém je ale určitě dobré vědět, pokud sem jedete a věřte, návštěvy zde určitě nebudete litovat.

Jak totiž psal i jeden ze čtenářů k mému příspěvku o tomto místě, vypadá to zde jako někde v Toskánsku v Itálii, nebo ve francouzském Provence. A musím uznat, že na tom opravdu něco je!

Vinařství Reisten je obklopeno svými vinohrady, z nově otevřené vyhlídkové terasy pak máte rozhled do širokého okolí, vidíte na hrad Děvičky, Novomlýnskou vodní nádrž, v dálce můžete spatřit i věž minaretu v Lednici, nebo Bílé Karpaty…

Vinařství Reisten je samo o sobě unikátním místem. Přímo zde totiž najdete jednak zmiňovanou nově otevřenou vyhlídkovou terasu, vinotéku, jsou tu krásné, nové prostory pro degustace vín…

…mimo to se tu pak víno i vyrábí – je zde i výrobní hala, lisy na víno, tanky i dřevěné sudy.

Vinařství Reisten se zaměřuje na vinné odrůdy Pinot blanc, Ryzlink rýnský a Ryzlink vlašský. Víno se zde zpracovává integrovanou šetrnou výrobou. Vína jsou ve špičkové kvalitě, ocení je i znalci.

Vinařství Reisten, respektive nově otevřená vinotéka a vyhlídková terasa jsou zde pak otevřené každý den, od úterý až do neděle. Máte možnost zde vína ochutnat, vybrat si je, koupit s sebou. Pokud vám pak vína zachutnají, můžete si vína vinařství Reisten objednávat i online na tomto eshopu. Doprava vín je na eshopu zdarma!

Můžete se sem v otevírací dobu zastavit kdykoliv, na sklenku dobrého vína, k tomu si můžete dát i něco dobrého – třeba sýry, uzeniny, paštiky…od lokálních dodavatelů.

Mimo to je možné se zde pak domluvit i na vinné degustaci, nebo jiné akci – spojenou s ochutnávkou zdejších skvělých vín. Akce vám tu připraví na klíč, přesně dle vašich požadavků. A na tomto krásném místě to bude rozhodně stát za to! Mimochodem, budete mít možnost zde nahlédnout i do výroby vína, což je také zajímavá zkušenost.

Já myslím, že fotky, které v tomto článku vidíte, vypovídají o jedinečnosti tohoto místa samy o sobě. Domluvte se s přáteli, zajeďte si sem na výlet, věřím, že budete stejně, jako já nadšení!

Vinařství Reisten s nově otevřenou vinotékou a vyhlídkovou terasou najdete v Pavlově na Zahradní ulici 288.

ODKAZ: VINAŘSTVÍ REISTEN / web
ODKAZ: VINAŘSTVÍ REISTEN / facebook
ODKAZ: VINAŘSTVÍ REISTEN / instagram

ODKAZ: VINAŘSTVÍ REISTEN / eshop