Módní inspirace z Freeportu!

I tento měsíc pro vás mám inspiraci na zajímavé a výhodné nákupy v outletovém centru Freeport! Tentokrát bude moje reportáž zaměřená primárně na módu, mám tipy na krásné věci z obchodů Tommy Hilfiger, Marc O’Polo a Regatta. Koupíte tu stylovou letní módu a v obchodě Regatta funkční outdoorové oblečení a také super věci na kempování, nebo do přírody – což se teď o prázdninách může hodit. ;) Víc v následujícím článku…

Určitě moc dobře víte, že ve Freeportu nakoupíte vždy výhodně. Je to outletové centrum, kdy ceny jsou až o 70% nižší než v běžných obchodech.
Obchody nabízí ovšem nejen outletové kolekce, v mnohých prodejnách jsou k dostání i aktuální řady, a to za nižší ceny. Takže, opravdu se vyplatí si sem zajet.

Dnes mám pro vás inspiraci ze tří obchodů, které jsem při své poslední návštěvě navštívila. Zaměřila jsem se na módu – a představím vám aktuální nabídku obchodů Tommy Hilifiger, Marc O’Pollo a Regatta. A musím uznat, že jsem tu objevila opravdu moc hezké věci! Navíc, v obchodě Regatta mají i široký sortiment nejrůznějších potřeb a doplňků pro kempování a do přírody, což se vám právě teď, během prázdnin, může hodit.

Začnu v obchodě Tommy Hilifger. Tento obchod patří k těm novějším ve Freeportu a také, rozlohou k těm největším. A výběr je tady doslova senzační! A to jak pro dámy, tak i pro pány. 

Značka Tommy Hilfiger se obecně těší veliké oblibě a popularitě. Nabízí kvalitní oblečení pro každodenní nošení, takové, které ovšem nepostrádá punc elegance. V oblečení Tommy Hilfiger se také budete cítit dobře – vše je ušito z moc příjemných materiálů, džíny mají vysoký podíl elastanu a jsou pružné, pohodlné…

Já jsem vám tu nafotila aktuální nabídku a pár outfitů opět přímo na sobě, ať je vidíte v reálné podobě, oblečené.

Najdete zde krásné šaty, sukně, trička – i klasická s výšivkou loga značky, v mnoha barvách. Pořídíte zde i příjemné kraťasy, džíny, teplákové soupravy a také doplňky!

Omrkněte kabelky, batohy, ale i boty, nebo plavky!

Podobný styl oblečení, jako Tommy Hilfiger, nabízí i druhý obchod, Marc O’Polo. Stylově možná víc v elegantním duchu, ale i tak, zajímavé věci, které užijete každý den.

I tady mají věci, které užijete teď v létě – třeba příjemné a módní plisované sukně, které skvěle vypadají i k teniskám…

…mě zaujaly nejrůznější šaty, například tyto, džínové.

Super jsou i sportovně – elegantní kraťasy, které hezky vypadají i k botám na podpatku.

Zajímavou nabídku má obchod Marc O’Polo také pro pány – pořídí zde oblíbená polo trička, džíny, mikiny, ale i plavky. Ty tu pak mají i pro nás, ženy.

Obchod Regatta – ten mě moc mile svou nabídkou překvapil! Tento obchod nabízí zboží stejnojmenné značky, vše je cíleno na outdoorové využití. Ať už máte rádi pěší turistiku, cyklo výlety, stanování, výlety do kempu, do přírody…tady si rozhodně vyberete!

Navíc, aktuálně probíhá v obchodě Regatta také zajímavá akce – kdy při koupi dvou kusů máte na druhý, levnější, slevu 20%, při koupi třech kusů máte na třetí nejlevnější slevu 30%.

V tomto obchodě pořídíte třeba krásné a hlavně funkční bundy, které jsou nepromokavé (mají je v několika barvách a jsou i pro pány). Super jsou i trekové boty, letní pohodlné sandály, oblečení do deště…

A velký výběr tu mají také věcí pro děti!

V obchodě Regatta pak omrkněte také zmiňované doplňky – třeba se vám bude něco hodit! Koupíte tu spací pytle, nádobí pod stan, lahve na vodu, skládací kyblíky na mytí nádobí a mnoho dalšího. A dokonce i potřeby pro pejsky!

Až budete ve Freeportu, vzpomeňte si na mě a zastavte se do těchto obchodů, určitě nebudete litovat! :)

Na víc fotek z mé návštěvy mrkněte také do fotogalerie. ;)

Outletové centrum Freeport najdete v Hatích u Znojma.

ODKAZ: FREEPORT / web
ODKAZ: FREEPORT / facebook
ODKAZ: FREEPORT / instagram