Módní inspirace pro malé kluky z obchodu Original Marines

Maminky, mám tu opět módní inspiraci pro vás a hlavně, pro vaše děti – z obchůdku Original Marines, který najdete v brněnské Galerii Vaňkovka. Tentokrát jsem reportáž rozdělila na dvě části – pro kluky a pro holčičky. A dnes je tu fotoreport krásných kousků pro malé pány! V obchodě Original Marines je opravdu obrovský výběr, je tu už nová kolekce a také, spoustu věcí ve slevě – slevy tu dosahují až 50%. Víc informací & fotek v následujícím článku…

Kde v Brně sehnat pro děti opravdu krásné a kvalitní oblečení? Často vám doporučuji právě obchod Original Marines, který najdete v brněnské Galerii Vaňkovka. Právě tento obchod je vždy skvěle zásobený, vyberete si tu super věci jak pro kluky, holčičky, ale i batolata, nebo malá miminka.

Já se do tohoto obchodu nedávno zastavila a nafotila jsem vám tu pro inspiraci spoustu krásných věcí! Tentokrát jsem svou reportáž rozdělila na dvě části – pro kluky a pro holčičky. A dnes je tu fotoreport s velkou inspirací právě pro malé pány!

Nemyslete, i chlapečky můžete oblékat originálně, zajímavě, pestře… Už dávno totiž neplatí, že pro kluky můžete vybírat jen jednotvárné a obyčejné věci. Pro malé fešáky můžete pořídit opravdu velkou parádu a právě v obchodě Original Marines se o tom rozhodně přesvědčíte!

V nabídce tu pro kluky mají opravdu snad vše, na co si vzpomenete. Krásná trička, s obrázky, jednoduchá, s límečkem…

 

…úžasné jsou i různé košile – s krátkým i dlouhým rukávem. I malí kluci mohou košile nosit, nejen pro okázalé příležitosti. Pro chlapečky zde najdete košile i ve více uvolněném a sportovním duchu.

Moc se mi tu líbily i chlapecká saka! Mají je buď samostatně, nebo v kompletech – třeba s kraťásky, nebo vestami. Tyto saka jsou skvělá pro slavnostní chvíle, třeba na svatby. Malí kluci v nich budou vypadat přímo božsky!

Ovšem, pro kluky v obchodě Original Marines pořídíte i mnoho věcí na každodenní nošení. Na léto teď super kraťásky, opět je mají v nabídce i v kompletech, s hezkými tričky.

Vybrat si tu můžete také teplákové soupravy, džíny, mikiny, lehké svetříky a bundičky – božské jsou i koženkové bundy typu křivák! Mají je v několika barvách. :)

Pak tu omrkněte i doplňky, dětská pyžamka, plavky, ponožky, nebo spodní prádlo… Děti tu můžete obléci opravdu kompletně.

A jak píšu v úvodu, aktuálně probíhají v tomto obchodě i velké slevy a výprodeje! Slevy tu dosahují výše až 50%, což se na výsledné ceně opravdu už hodně projeví, stojí za to to využít! Slevy zde budou minimálně 14 dnů, tak se zastavte. )

Obchod Original Marines najdete v Brně v Galerii Vaňkovka.

ODKAZ: ORIGINAL MARINES / facebook
ODKAZ: ORIGINAL MARINES / web

ODKAZ: ORIGINAL MARINES / instagram