Představuji: novou restauraci Garden Food Concept

V Brně, na Kounicově 39, máme zbrusu novou a opravdu zajímavou restauraci! Jmenuje se Garden Food Concept a vaří tu výborně – už jsem měla možnost to zde vyzkoušet a byla jsem přímo nadšená! Navíc, mají úžasnou zahrádku, kde můžete obědvat doslova v trávě. :) Zkrátka – o této restauraci vědět musíte! Víc v mém následujícím článku. ;)

Často vám na blogu píšu o nových a zajímavých místech v Brně, která stojí za to navštívit. A za pozornost stojí právě i nová restaurace Garden Food Concept, která je asi měsíc otevřená na Kounicově 39. Vaří tu výborně a úžasné je i prostředí – restaurace má pro své hosty moc příjemnou zahrádku, kde je božský klid a hlavně, super jsou venkovní stoly, uprostřed kterých roste tráva.

Věřím, že se vám tu bude zkrátka líbit – já se právě do této restaurace budu rozhodně ráda vracet. Co je ovšem to hlavní – nabídka jídel!

Cílem této restaurace je vařit v první řadě z kvalitních surovin, což na chuti jídel opravdu poznáte. Kuchaři nepoužívají žádná zbytečná dochucovadla, jídla jsou sestavována tak, aby byla chuťově zajímavá, vyvážená a také zdravá.

Na své si tu přijdou i milovníci asijských specialit – taková jídla jsou totiž na jídelním lístku zastoupena také. Dáte si tu třeba oblíbenou polévku Pho, hovězí tataki, které je prý naprosto úžasné!

Věřím, že z nabídky si vybere každý, v menu jsou jak jídla s masem, tak i bezmasé jídlo, nebo ryba – pstruh s mačkaným hráškem a bramborovým pyré. Toho jsem tu vyzkoušela já a jídlo bylo vynikající! Lehké, výborně ochucené, určitě doporučuji vyzkoušet. ;)

Stálá nabídka jídelního lístku se bude ovšem často měnit, a to v závislosti na dostupnosti surovin dané sezóny. Jídla vás tu tedy rozhodně neomrzí! :)

K pití tu mají třeba vynikající domácí limonády – já ochutnala tu jahodou a byla moc dobrá.

Přes týden je tu pro hosty připravená také týdenní nabídka – na výběr máte každý den ze tří zajímavých jídel (jedno jídlo je vždy bezmasé) a můžete si dát i polévku.

Celý koncept restaurace Garden Food Concept je mi sympatický – nádherné, svěží, stylové prostředí s prvky přírody a jídlo také perfektní. Věřím, že budete stejně spokojení, jako já – takže rozhodně doporučuji navštívit a ochutnat!

Na více fotek z restaurace Garden Food Concept se podívejte také do fotogalerie.

Restauraci Garden Food Concept najdete na Kounicově 39.

ODKAZ: GARDEN FOOD CONCEPT / web

ODKAZ: GARDEN FOOD CONCEPT / facebook

ODKAZ: GARDEN FOOD CONCEPT / instagram