Nové kolekce značek Hugo Boss a Silvian Heach v pfb Concept Store Brno

Dnes opět trochu módní inspirace! Mám pro vás fotoreport z multibrandového butiku pfb Concept Store Brno, kde jsou nádherné nové kolekce – dnes vám představím ty od značek Hugo Boss a Silvian Heach. A opravdu stojí za to, přesvědčíte se v následujícím článku. ;)

Pokud máte stejně, jako já, rádi vysoce ženskou, stylovou módu, věřím, že vás zaujme právě dnešní fotoreport z butiku pfb Concept Store Brno. Jsou tu totiž už nové, podzimní kolekce od celé řady značek – a dnes vám ukážu novinky od skvělých a známých brandů Hugo Boss a Silvian Heach.

Myslím, že obchod jako pfb Concept Store Brno opravdu nemá v Brně obdoby – mají tu tolik krásných věcí na jednom místě a od celé řady skvělých a uznávaných brandů. Mezi ty nej rozhodně patří Karl Lagerfeld, Love Moschino, Ted Baker, Marc Jacobs, Geox, Calvin Klein, nebo právě Silivian Heach a Hugo Boss.

Poslední dvě jmenované značky už mají v pfb Concept Store Brno nové, podzimní kolekce – a dámy, opravdu je opět z čeho vybírat! Jsou to nesmírně ženské, stylové kousky, které dokonale podtrhnou náš půvab.

Zvlášť, pokud rády nosíte krásné šaty, sukně, kostýmky – budou se vám takové věci líbit. Já sama mám právě takovou módu moc ráda.

V nové kolekci Hugo Boss a Silvian Heach nechybí nádherné sukně – v kurzu jsou stále sukně plizované, v nejrůznějších délkách. Můžete si k nim vzít jak boty na podpatku, tak i tenisky. ;)

Hugo Boss nabízí i božské kostýmky, jak sukně, tak i kalhotové – ideální třeba do práce. Perfektně sedí a hlavně, ty barvičky! ;)

Za pozornost stojí i krásné šaty, ty užijete jak na běžné, denní nošení, tak i na okázalejší příležitosti.

Nafotila jsem vám i krásné boty a kabelky, těch mají v pfb Concept Store Brno opravdu obrovský výběr.

Zkrátka, tady se stylově oblečete, od hlavy až po paty! ;) a ty novinky, ty opravdu stojí za pozornost. ;)

Na více fotek se detailně podívejte také do fotogalerie. ;)

pfb CONCEPT STORE najdete v Brně na Panské 12.

ODKAZ: pfb CONCEPT STORE BRNO / eshop

ODKAZ: pfb CONCEPT STORE BRNO / web
ODKAZ: pfb CONCEPT STORE BRNO / facebook
ODKAZ: pfb CONCEPT STORE BRNO / instagram