Představuji: novou restauraci amerického stylu Hotdogys!

Dnes opět článek na vaše oblíbené téma – gastronomie v Brně! Musím vám totiž napsat o zbrusu nové restauraci amerického stylu, jmenuje se Hotdogys a jak název napovídá, dáte si tu hlavně prvotřídní hotdogy, ale také burgery, nebo křupavé hranolky! Nedávno jsem se tu stavila, omrknout a hlavně ochutnat – a za návštěvu to zde fakt stojí! Víc v mé reportáži. ;)

Co vám budu povídat, dát si jednou za čas takovou dobrotu, jako super kvalitní hotdog, nebo burger, to prostě stojí za to. :) V tom mi dá určitě mnoho z vás za pravdu. I proto jsem zašla omrknout novu restauraci Hotdogys, která je necelý měsíc otevřená v centru Brna, na Panské 20.

Jedná se o restauraci amerického typu – což vám bude zřejmé hned, jak sem vejdete. Interiér je totiž vyladěný přesně tak, jak to možná znáte z Ameriky, nebo z mnohých filmů a seriálů, kde se právě tento typ restaurací objevuje.

Každopádně, musím říct, že interiér se povedl! Vesele barevný, dominují mu červené prvky a hlavně velký, sprejemi vytvořený obraz na stěně.

Co je ovšem to hlavní – jídlo, které si tu dáte! Jaké?
Tak jak název restaurace napovídá – Hotdogys  – můžete tu vybírat z celé řady vyladěných hotdogů. Ovšem, nejedná se jen tak o nějaké „párky v rohlíku“, jak by vás mohlo napadnout!

Hotdogy tu připravují ze super kvalitních surovin, což je to hlavní! Párky jsou vyrobené z prvotřídního masa od špičkového dodavatele (obsahují 95% masa), pečivo si nechávají dělat přímo na zakázku a pro každý hotdog, nebo burger, se pečivo griluje na másle, takže je pak krásně křupavé.

Hotdogů tu mají celou řadu, s různými náplněmi, sýrem, omáčkami, avokádem, papričkami jalapenos… Věřím, že si vybere naprosto každý. ;)

Kromě hotdogů tu pak mají i vynikající burgery! Já ochutnala ten s grilovaným vajíčkem, cheddarem a byl naprosto super! Hlavně maso bylo opravdu perfektní, doporučuji také zkusit. ;)

Mají tu pak i hranolky – s různými omáčkami a dalšími dobrotami. Hranolky jsou perfektně křupravé, takže pokud máte právě hranolky rádi, věřím, že tady budete přímo nadšení!

Zkrátka, pokud máte tento typ jídel rádi – a v té nejvyšší možné kvalitě, rozhodně si do Hotdogys zajděte, rozhodně nebudete litovat!

A mimochodem, jejich nabídka se bude do budoucna ještě rozšiřovat – plánují tu nabízet třeba i saláty! O tom vám pak určitě taky napíšu. ;)

Na víc fotek mrkněte detailně také do fotogalerie.

Restauraci Hotdogys najdete v centru Brna na Panské 20.

ODKAZ: HOTDOGYS / facebook
ODKAZ: HOTDOGYS / instagram