Představuji: nové Květinářství Galerie

Květiny, květinové dekorace a doplňky – to je moje přímo srdcová záležitost. Květiny miluji, mám jich doma spoustu a často a ráda si kupuji nové. I proto mě zaujala informace o nově otevřeném květinářství v Brně – které je tím největším v centru města a možná i v celém Brně vůbec. Jmenuje se Květinářství Galerie, najdete ho na Josefské v prostorách OD Klášter – já se sem nedávno zašla podívat a pořídila jsem tu pro vaší inspiraci veliký fotoreport. Věřím, že se vám bude líbit, stojí to zde totiž rozhodně za pozornost!

Květiny, ať už čerstvé, řezané, nebo coby vazby a v květináčích, si sama kupuji opravdu často. Proč? Květiny a pohled na ně mi dělají radost. Jsem v tomto ohledu asi typická žena, pro kterou je květina i jedním z nejhezčích dárků. Zkrátka, květiny ke mně domů patří – a proto jsem se zašla podívat i do nově otevřeného květinářství v centru Brna, do Květinářství Galerie – zajímalo mě, jak „největší květinářství v Brně“ vypadá a hlavně, co nabízí.

Zaujaly mě už samotné prostory. Květinářství najdete v prostorách OD Klášter na Josefské a právě tyto prostory samy o sobě jsou už velice zajímavé a netypické. Vysoké stropy, podloubí, velká prosklená okna, spoustu světla a také, upravený parčík uprostřed budovy. To vše vás až vtáhne do jiného, poklidného světa, mimo ruch centra města.

Květinářství Galerie najdete po pravé straně, hned za vstupem do OD Klášter. Květinářství tvoří v podstatě celá pravá čast budovy – je to skutečně veliký prostor a upřímně, i díky proskleným oknům, kdy je tu spoustu světla, je toto místo jako dělané právě pro květiny.

Výběr je tu až neskutečný. Ať už sháníte čerstvé květiny, kytice, květiny v květináčích, květinové vazby…to vše tu najdete.
Květiny dováží z Holandska a jsou opravdu nádherné. Spoustu druhů, typů, barev…

Zaujaly mě i doplňky, jednak ty, které patří ke květinám – květinové obaly, vázy, mísy – vše si můžete nakombinovat dle vašeho přání…

…za pozornost ale stojí i další dekorace, úžasné jsou třeba malé skleníčky, které jsou skvělým doplňkem do interiéru.

Moc hezké jsou i různé lucerny, které se hodí jak do interiéru, tak do exteriéru.

A krmítka pro ptáčky, misky – nádhera!

Co mě zde také mile překvapilo – tak ceny jsou, myslím, naprosto přijatelné.
Návštěvu tohoto květinářství určitě doporučuji, až budete mít cestu kolem, zastavte se podívat! Bude se vám to zde určitě líbit… ;)

Na více mých fotek z Květinářství Galerie se podívejte i do fotogalerie.

Květinářství Galerie najdete na Josefské 516/1, v prostorách OD Klášter.

ODKAZ: KVĚTINÁŘSTVÍ GALERIE / web
ODKAZ: KVĚTINÁŘSTVÍ GALERIE / facebook
ODKAZ: KVĚTINÁŘSTVÍ GALERIE / instagram