Dny Marianne v Lékárně na Kobližné – už od 12. do 16. září!

Tento víkend nás čeká největší slevová akce u nás – Dny Marianne! Slevy budou platit v celé řadě obchodů a patří mezi ně i Lékárna na Kobližné, kde budete moct koupit mnoho produktů z řady dermokosmetiky za super ceny, a to už od 12. do 16. září! Čeho přesně se budou zde slevy týkat? O tom je moje reportáž… :)

Dny Marianne jsou největší a nejoblíbenější celorepublikovou slevovou akcí, kdy můžete nakupovat za senzační ceny. Mnoho z nás si tuto příležitost nenechá ujít – výhodněji totiž můžete koupit opravdu všecho, ať už oblečení, elektroniku, knihy, nebo třeba parfémy a kosmetiku.

Právě i na kvalitní kosmetiku se budou vztahovat slevy –  můžete levněji koupit celou řadu produktů od oblíbených značek dermokosmetiky v Lékárně na Kobližné. A pozor – tato lékárna je jediná v Brně, kde budou slevy platit už od 12. září, do 16. září. Navíc tu k nákupu dostanete dárek. :)

V této lékárně mají opravdu obrovský výběr od celé řady značek dermokosmetiky. Dermocentrum v Lékárně na Kobližné má svůj samostatný prostor i vchod a sortiment je tu velice pestrý.

Já se sem před pár dny zastavila a nafotila jsem vám reportáž zaměřenou právě na ty produkty, kterých se bude týkat slevová akce v rámci Dnů Marianne.

Které přípravky tu tedy koupíte výhodněji a jak velké budou slevy?

Slevy se týkají všech značek a budou 25%. Na značku Eucerin bude platit sleva dokonce 30%!

Slevy na vybrané produkty budou platit v Lékárně na Kobližné od 12. do 16. září

Fotky si můžete detailně prohlédnout také ve fotogalerii.

Koupíte v Lékárně Na Kobližné – najdete na Kobližné 7.

ODKAZ: LÉKÁRNA NA KOBLIŽNÉ / facebook