Představuji: nádhernou dětskou módu GLAMOROUS KIDS!

Nedávno jsem vám na facebooku blogu psala o jednom hodně zajímavém obchůdku s dětskou módou. Jmenuje se GLAMOROUS KIDS, najdete ho na Pekařské a musím sama uznat, že právě tento obchod rozhodně stojí za širší pozornost. Byla jsem se tu podívat a opravdu, tak krásné věci na děti jsem v Brně neviděla. Navíc – za naprosto super ceny! Proto vám musím o GLAMOROUS KIDS napsat víc. A mám pro vás i spoustu fotek! ;)

Co si budeme povídat, my maminky, chceme, aby to našim dětem slušelo. Alespoň – i já chci, aby byli moji kluci za všech okolností hezky oblečení – a to ať jsou ve škole, nebo třeba venku, na hřišti. Ale, zároveň moc dobře vím, že velká investice do dětského oblečení se moc nevyplácí. Děti rychle rostou, oblečení jim je brzo malé, takže se stává vyloženě chvilkovou záležitostí. I mně je samozřejmě líto, že kluci z krásných věcí rychle vyrostou – a proto se snažím kupovat oblečení nejen hezké, ale zároveň, cenově dostupné.

Nedávno jsem se dozvěděla o obchůdku GLAMOROUS KIDS, který je od loňského podzimu nově otevřený na Pekařské 26.
Několikrát jsem jela okolo obchodu – za výlohou jsem si všimla opravdu úžasných věcí pro děti – úplně jiných, než kdykoliv jinde. První, co mě napadlo, že taková paráda bude zároveň i pořádně drahá… Ale opak byl pravdou.

Až před pár dny jsem si konečně udělala chvíli a do obchodu se zašla podívat. Maminky, tolik krásných věcí na děti, to se opravdu jinde nevidí. Boží mikinky, trička, pro holčičky bundičky – „křiváky“, košile, šatičky, bundy, džíny… Fakt úžasný věci, který bych v mnoha případech brala ve větších velikostech klidně i pro sebe… :)

Co mě ale hned zajímalo – CENY! Zeptala jsem se paní majitelky, jak se věci pohybují cenově – a byla jsem doslova v úžasu, protože jsem čekala naprosto jiné částky. Věci tu jsou cenově přijatelné – a za takovou parádu, řekla bych – dokonce LEVNÉ!

Pro vaši představu – trička se tu pohybují kolem 200,-, mikiny kolem 300,-, džíny cca 500,-, atd… A to je v pohodě, ne? :) Věci jsou původem z Anglie a Francie, které dováží přímo majitelka butiku.

Navíc – fakt si můžete být jistí, že podobnou parádu v Brně neseženete – nic podobného nenabízí ani ve známých módních řetězcích.

Co vás ještě bude určitě zajímat – velikosti! Koupíte tu oblečení na děti cca od 3 let věku, až do hodně velkých velikostí – ty největší velikosti si tu pořizují i dospělí. ;) Což rozhodně ocení maminky malých holčiček – můžete se tu totiž s dcerou vybavit stejně. ;)

Paráda, že? O takovém butiku zkrátka musíte vědět – udělejte si cestu, stojí to fakt za to. ;)

Spoustu fotek krásných věcí na děti z Glamorous Kids si prohlédněte také ve fotogalerii!

Obchod Glamorous Kids najdete v Brně na Pekařské 26, nakupovat můžete ale i přes eshop – viz odkaz níže.

ODKAZ: GLAMOROUS KIDS / eshop
ODKAZ: GLAMOROUS KIDS / facebook