Co nového v butiku Allora?

Butik Allora na Dvořákově patří k těm mým, v Brně oblíbeným. :) Je tady vždy tolik věcí, které stojí za to vidět! A hlavně, které stojí za to si vyzkoušet. Nedávno jsem tu opět omrkla novinky a také, nabídku věcí ve slevách a opět jsem pro vás pořídila velký fotoreport. Tady je moje inspirace!

Módu z butiku Allora jak vím, máte i vy, čtenáři mého blogu, rádi – fotky vás vždy zaujmou, což mě samozřejmě moc těší! :) Proto věřím, že vás osloví i moje dnešní inspirace. V tomto butiku je vždy mnoho kousků, které stojí za pozornost – ať už je to móda italských značek, nebo autorská řada MIA, kterou navrhuje majitelka butiku, paní Mirka Kubík.

Nabídka je tu vždy opravdu pestrá – butik je hodně velký a musím uznat, vždy velice dobře zásobený. :) Koupíte tu módu pro všechny příležitosti – pro běžné nošení, ale i slavnostnější kousky, ideální na večíky, ale také na plesy, které jsou nyní v plném proudu.

Já se do butiku Allora před pár dny stavila a opět jsme tu se stylistkou Míšou sestavily několik zajímavých outfitů, které by vás mohly oslovit. Nejvíc vám ovšem vypoví určitě fotky!

Najdete tu krásné šaty, které užijete jak pro běžný den, tak třeba na večírek. Mě si nejvíc získaly ty koženkové – to je přesně můj styl.

Super věci jsou od italské značky Imperial – ta je v butiku Allora relativně nová – jsou to krásné, nesmírně ženské modely.

Za pozornost stojí i různé halenky, košile, opět co kousek, to zajímavé detaily, střihy, materiály.

A pozor – mají tu i celou řadu doplňků, takže tu svůj outfit můžete vyladit k dokonalosti – omrkněte klobouky, pásky, čepice, nebo kabelky.

Jak se móda z butiku Allora líbí vám? :)

Spoustu krásných outfitů z butiku ALLORA si prohlédněte detailně také ve fotogalerii!

Butik ALLORA najdete v centru Brna, na Dvořákově 44/14, oblečení ovšem můžete objednávat i přes Facebook – viz odkaz níže.

ODKAZ: BUTIK ALLORA / facebook