Představuji: nádherné hodinky SEIKO ve stylovém hodinářství Pohanka & co.

Říká Vám něco značka hodinek SEIKO? Já věřím, že rozhodně ano… :) Tato značka je na trhu totiž už opravdu dlouho – ovšem, stále má co nabídnout! Já byla totiž moc mile překvapená, když jsem si hodinky Seiko nedávno prohlížela ve stylovém hodinářstvím Pohanka & co. Zaujaly mě – tak jsem je nafotila a věřím, že by se mohly líbit i Vám… :)

O hodinářství Pohanka & co. jsem Vám na blogu už psala – právě v tomto krásném obchodě na Šilingrově náměstí najdete opravdu širokou nabídku kvalitních hodinek mnoha zajímavých značek, kdy některé jsou naprosté exkluzivity. Zaměřeují se zde především na mechanické hodinky, které jsou opravdu vysoce kvalitní, precizně zpracované.
Pohanka&co. zastupuje menší značky, které nejsou moc v podvědomí veřejnosti, ale nabízejí výborný poměr kvalita X cena – většinou se jedná o značky, které jsou něčím odlišné od mainstreamové produkce – což je mně osobně velice sympatické.

Jednou ze značek, kterou právě v tomto hodinářství koupíte, jsou hodinky SEIKO. Věřím, že právě tento brand bude mnoho z Vás už dobře znát – jsou to hodinky, které se staly za dobu, kdy jsou k dostání na českém trhu, skutečně oblíbené. Jsou nejen kvalitní, designově zajímavé, ale také, díky širokému rozpětí cen, přijatelné.

Zajímavostí určitě je, že veškeré technologie a strojky v hodinkách Seiko, si tento brand sám vyvíjí. Můžete si tak být jistí skutečně precizním zpracováním.

V hodinářství Pohanka & co. je pestrá nabídka kousků značky Seiko – exkluzivně dostávají mezi prvními v České republice i všechny speciální limitované edice, které jsou i sběratelsky cenné.Právě takových hodinek se vyrábí jen omezený počet kusů (většinou to bývá maximálně 3.000 kusů pro celý svět), kdy je právě po takových hodinkách vysoká poptávka – a to i z důvodů zajímavé pozdější tržní a sběratelské hodnoty.

Už i samotná historie této japonské značky stojí za pozornost – sahá totiž až do roku 1881, kdy Kintaro Hatori založil svou vlastní hodinářskou dílnu. Nejdříve hodinky pouze prodával, později pak začal navrhovat a vyrábět vlastní kousky. V roce 1892 značka, tehdy pod názvem „Seikosha“ představila první hodiny, první japonské náramkové hodinky pak vznikly v roce 1913 – a právě od této značky.

Značka Seiko ovšem stojí i za celou řadou převratných technologií, kdy tou nejzásadnější byl strojek Quartz, jehož základy jsou tvořeny z přesně řezaných krystalů křemíku. Právě tento strojek zaručuje naprosto minimální (v podstatě žádné) časové odchylky.

Co Vás ale bude asi nejvíc zajímat – jak hodinky Seiko vypadají? A jak sluší na ruce? Proto si prohlédněte moje fotky mnoha modelů, které jsem pro Vás ve stylovém hodinářství Pohanka & co. nafotila. Jak se Vám líbí? Mně tedy moc!

Jak už jsem zmínila, hodinky Seiko, v porovnání kvalita X cena, jsou velmi zajímavé a myslím, že rozhodně dostupné. Najdete zde levnější kousky, ale i ty, které jsou cennější. Ve všech případech si ale můžete být jistí precizním zpracováním a vysokou kvalitou.

Spoustu fotek z hodinářství Pohanka&co. najdete také ve fotogalerii, virtuálně si pak můžete celou prodejnu prohlédnout ZDE.

ODKAZ: POHANKA&co. / web, eshop
ODKAZ: POHANKA&co. / facebook