Představuji: kosmetiku Institut Esthederm

Kosmetická značka Institut Esthederm stojí za představení a rozhodně za Vaši pozornost. Jedná se totiž o výjimečně kvalitní kosmetiku, která nabízí produkty, které přesně odpovídají potřebám každého typu pleti.

V Chytré lékárně, která ve svých pobočkách tento kosmetický brand nabízí, jsem se s produkty Institut Esthederm blíže seznámila – a ráda Vám prostřednictvím mého blogu informace o této značce „předám“ – protože věřím, že Institut Esthederm nabízí opravdu vynikající věci.

Photo 09.12.15 19 56 21

Základním mottem této značky je: „Když pokožka trpí, je lepší naučit ji správně fungovat, než ji nadměrně ošetřovat“ – a právě toto je vlastně základním principem všech produktů. Jejich cílem je totiž dodat pokožce takové látky, které podpoří její VLASTNÍ schopnosti obnovy, zachování pružnosti, jasu…zkrátka, hezkého, přirozeného a mladistvého vzhledu.

Jak mi konzultantka této značky dříve vysvětlila – produkty Institut Esthederm reagují tedy na to, co naší pokožce aktuálně schází a co potřebuje doplnit. Pokud pokožce dodáme příliš mnoho jejích vlastních látek, ona sama si je pak přestane „vyrábět“, čímž si na určitý produkt (respektive jeho účinnou látku) vytvoří jakýsi „návyk“. Je tedy určitě lepší podporovat vlastní činnost pokožky k vytváření prospěšných látek.

Photo 09.12.15 19 56 52

Úlohou INSTITUTu ESTHEDERM je převychovat pleť, neboli nastartovat správné fungování pleti zevnitř. Zkušenosti jsou takové, že pro nastartování „krásné pleti“ je nejúčinnější kombinace domácí péče a ošetření v kosmetickém salonu. Ideální je tedy navštěvovat kosmetický salon, kde Vás mohou touto kosmetikou také ošetřit – v Brně je to Institut krásy, který najdete na Slovákově ulici 11 ve 4. patře, přímo v budově Chytré lékárny.

_06a0807

_06a0792

Základním prvkem všech přípravků značky Institu Esthederm je buněčná, „celulární“ voda, která má prokázáné velmi pozitivní účinky na naši pleť. Má totiž unikátní složení, identické jako voda těla. Poskytuje buňkám optimální prostředí pro jejich zdravý rozvoj a dodává jim energii. Právě tato voda je jedním z nejoblíbenějších produtků této značky – já sama ji používám už mnoho let a nedám na ni dopustit:)

Photo 09.12.15 18 42 14

Vynikající zkušenosti mám také s řadou Osmoclean, zejména s hloubkovým čistícím krémem, který má vynikající vlastnost na sebe navázat všechny nečistoty pleti.

Photo 09.12.15 18 40 53

Otestovala jsem také náplasti pod oči, které jsou opravdu geniální „první pomocí“ – když se moc nevyspíte, nebo Vaše oční okolí není zrovna v dokonalé „formě“ – tyto nápasti dodají pleti spoustu prospěšných látek a efekt je okamžitý! Je rozhodně dobré mít něco takového „po ruce“:)

Každopádně – kosmetika Insitut Esthederm je opravdu skvělá. Reaguje totiž přesně na potřeby naší pleti, čímž dokáže nastartovat její  správné fungování – zevnitř.

Portfolio produktů značky Institut Esthederm, které koupíte v Chytrých lékárnách a také v Institutu krásy na Slovákově ulici 11 ve 4. patře, si prohlédněte ve fotogalerii.

ODKAZ: CHYTRÁ LÉKÁRNA/web
ODKAZ: CHYTRÁ LÉKÁRNA/facebook

ODKAZ: CHYTRÁ LÉKÁRNA – INSTITUT KRÁSY/web
ODKAZ: INSTITUT KRÁSY/facebook