Představuji: kadeřnictví Wonderlab v OC Futurum Brno

Často vám zde píši o zajímavých obchodech, či službách v brněnském nákupní centru Futurum. Právě toto centrum prošlo poměrně rozsáhlou rekonstrukcí, je tu celá řada novinek, které si zaslouží pozornost – ať už nové obchody, skvělý food court, nebo právě služby. Služeb se týká i tento můj článek, chci vám totiž napsat o kadeřnictví WONDERLAB, které je v mnoha ohledech skvělé! Má nádherné prostory, v nabídce jsou pestré služby, stříhají mimochodem i děti, na které jsou tu speciálně přizpůsobeni. Největší výhodou je bezesporu možnost přijít i bez objednání! Pro víc info čtěte dál…

Myslím, že právě nové kadeřnictví Wonderlab, které najdete v přízemí OC Futurum, si rozhodně zaslouží pozornost. V nákupních centra bývají obvykle „obyčejná“ řetězcová kadeřnictví, kde jsou služby poměrně jednotvárné a nic extra.

A i když je právě kadeřnictví Wonderlab rovněž v nákupním centru, je svou koncepcí zcela jiné. Velkou výhodou, a to právě díky umístění v nákupním centru je ovšem to, že kadeřnictví Wonderlab je otevřené i o víkendech a dokonce i o svátcích, což je samo o sobě skvělé – však si vezměte, kolikrát nemáte přes týden čas zajít se nechat ostříhat, nebo na barvu…

Spektrum služeb je kadeřnictví Wonderlab neskutečně pestré, v podstatě tu s vlasy umí cokoliv – od výraznějších proměn, přes různé barevné úpravy, melíry, balayage…až po jednoduché zastřižení, účesy, stylingy…

Samozřejmostí je zde také konzultace, a to zdarma. Na konzultaci sem můžete přijít kdykoliv, proberete, jaký typ účesu by vám mohl slušet, jaká barva, celková změna image. Konzultace je mimochodem součástí i každé větší, zásadnější proměny.

Skvělé je, že v kadeřnictví Wonderlab stříhají také děti, a to i od velmi útlého věku. Na malé děti jsou  zde přímo přizpůsobeni, děti zde ocení speciální kadeřnické křeslo ve tvaru autíčka – samotná úprava vlásků tak pro ně bude pohodová a méně stresující.

Pro dámy zde nabízí v podstatě jakoukoliv kadeřnickou úpravu, velmi oblíbené jsou zde i trvalé, na které sem dokonce chodí i pánové.

Zajímavou službou je třeba také „vlasový botox“, což je dodání kolagenu, výživy do vlasových vláken.

Majitelky kudrnatých vlasů zde rozhodně uvítají úpravu vlasů dle CGM metody! Pracují zde s produkty, které jsou pro tuto metodu schválené, takže vaše vlnky dostanou přesně to, co potřebují.

Skvělou službou je také čištění vlasů Malibu C, toto je určeno jak pro vlnité, tak i rovné vlasy – pracují zde s několika typy produktů Malibu C.

Co se pak produktů týká, pracují zde primárně se značkou Goldwell, Marocan Oil, regeneraci vlasů provádí se značkou Mydentity.

Zmínit musím i skutečnost, že tu pracují s profesionálními fény Varis – fén zde můžete také zakoupit.

Obrovskou výhodou je, jak zmiňuji v úvodu, možnost sem přijít na jakoukoliv službu bez předchozího objednání. Vždy je tu někdo, kdo je připraven se vám věnovat. Co se pak týká dětí – těch větších, super je, že je tu můžete nechat ostříhat a vy si zajdete třeba nakoupit, nebo na kávu.
Samozřejmě se sem lze i objednat předem. Vice info pak na webu – ZDE

Fajn zde jsou i ceny. Například dětský střih do 10 let zde provádí za skvělou cenu 180,-! A pánský střih vychází na 380,-.

V ceně služeb zde navíc máte i kávu, horkou čokoládu, sekt…na co budete mít chuť. :)

A až tu budete, omrkněte i krásné a voňavé svíčky oblíbené značky Partylite, doma je také používám a nedám na ně dopustit, jsou skvělé! Tady je mají navíc za super ceny.

Až budete přemýšlet, kam do kadeřnictví, zkuste to právě sem! Prostory kadeřnictví jsou navíc opravdu nádherné.

Kadeřnictví Wonderlab najdete v OC Futurum v přízemí.

ODKAZ: WONDERLAB / web
ODKAZ: WONDERLAB / facebook
ODKAZ: WONDERLAB / instagram