Představuji: kabelky IOAMO – nyní i v Brně!

Dnes opět jedno ryze „dámské téma“ – kabelky! Dlouho tu o nich na blogu nic nebylo, že? A to mi od vás chodí spoustu dotazů, kam právě v Brně pro hezké, stylové a zajímavé kabelky. A jeden takový tip tu teď mám! Jestlipak víte, že v centru Brna, na Kobližné 3, přímo proti Baru, který nexistuje, najdete nový obchůdek, kde právě kabelky mají – a to opravdu hodně jedinečné! Jsou od italské značky IOAMO a jejich hlavní výhodou je obrovská variabilita, dále lehounký materiál a hlavně, perfektní vzhled! Kabelky i tuto značku vám představím v následujícím článku a mám pro vás i spoustu fotek. ;)

Co si budeme povídat, obchodů s hezkými a kvalitními kabelkami je v Brně…no tak nějak „pomálu“. Ani já sama často nevím, co bych vám doporučila, kde nakupovat.

Ovšem – chci vám napsat o obchůdku IOAMO, kde právě krásné, stylové a kvalitní kabelky najdete. Obchod si na Kobližné 3 (směrem na Kozí ulici, proti Baru, který neexistuje) otevřela moje kamarádka, díky které jsem se s touto značkou mohla blíž seznámit.

Kabelky IOAMO jsou totiž opravdu jedinečné, a to z mnoha důvodů! Nejen, že krásně vypadají, ale hlavní benefity spočívají i ve velké variabilitě a také, v unikátním použitém materiálu.

Materiál, který je na výrobu kabelek použitý, se jmenuje EVA a je opravdu úžasný! Na dotek přijemný, lehounký, ovšem velice pevný, kabelky opravdu “něco vydrží”! ;) Navíc, tento materiál je i snadno udržovatelný, omyvatelný, tudíž vaše kabelka bude stále jako nová.

Další výhodou značky IOAMO je to, že některé edice a potisky jsou v limitovaném počtu kusů.

Nabídka kabelek v brněnském obchodě IOAMO je obrovská – celá řada motivů, velikostí, barev i zpracování – věřím, že si určitě najdete takovou, která vás zaujme. Navíc, musím zmínit, že kabelky a celý sortiment je za přijatelné ceny.

Stylově se jedná možná o trochu extravagantní kousky, ovšem jsou k dispozici i takové modely, které mají více jednoduchý design. Výborná je právě ona zmiňovaná variabilita – kabelku si můžete také libovolně obměňovat, přesně podle nálady.

Každá kabelka se skládá z vnější tašky, vnitřní tašky a držadel – jedná se o samostatné komponenty, které si zákazník sám vybírá.

A právě teď, na léto, jsou barevné kabelky IOAMO naprosto perfektní! Mají dokonale letní look a myslím, že budou vypadat skvěle k jakémukoliv letnímu outfitu. ;)

A pozor – kromě kabelek IOAMO koupíte v tomto obchodě i krásné, celokožené italské kabelky! ;)

Mimochodem, brněnský obchod IOAMO je vůbec první prodejna tohoto brandu v ČR a zároveň je i výhradním zastoupením – tedy, tyto kabelky si můžete koupit zatím pouze zde, nebo nově také na eshopu – viz odkaz ZDE – kde si celou kabelku můžete libovolně sestavit a nakombinovat.

Na více fotek krásných kabelek IOAMO a kožených kabelek mrkněte také do fotogalerie!

Obchod IOAMO najdete v centru Brna, na Kobližné 3 (roh Komerční banky směrem na Kozí, proti Baru, který neexistuje).

ODKAZ: IOAMO / web, eshop

ODKAZ: IOAMO / facebook

ODKAZ: IOAMO / instagram