Oslavy nejen pro děti v Sisters‘ Café & Bistro!

Možná si vzpomínáte, jak jsem vám tu před časem představila jedno moc sympatické bistro a kavárničku, které mám kousek od svého domova. Jmenuje se Sisters‘ Café & Bistro, otevřely si ho dvě sympatické sestry a opravdu to tady stojí za návštěvu. A nejen to! Jak jsem se nedávno dozvěděla, uspořádají vám tu skvělou oslavu – třeba pro děti – a s velkou spoustou jedinečných dobrot. Navíc, toto bistro má super umístění, v Ostrovačicích u Brna, na klidném místě, součástí je i příjemná zahrada s vyžitím pro děti. Zkrátka – právě na dětskou oslavu – co víc si přát? Víc vám právě o tomto bistru, ale i oslavách, napíšu v následujícím článku. ;)

Mám ráda místa, která nabízí „tak něco navíc“ – kromě skvělého jídla a pití také uvolněnou, přátelskou atmosféru, hezké prostředí… Zkrátka, taková místa, která vám přirostou k srdci hned, jak je poprvé navštívíte.

A přesně takové je Sisters‘ Café & Bistro, které najdete jen malý kousek od Brna, v Ostrovačicích, na adrese Osvobození 258 – pokud pojedete od Brna po dálnici, je to sjezd na 178km, směrem z Prahy je sjezd na 182km. Bistro se nachází v areálu kempu Alpa.

Sisters’ Café & Bistro provozují dvě sestry, Andrea a Renata, které všechno dělají opravdu poctivě a s láskou – a to je právě na celkové atmosféře tohoto bistra skutečně znát.

Holky tu připravují spoustu domácích dobrot, dezerty, snídaně, domácí limonády, kávu…každý si rozhodně najde „to svoje“.

Naprosto dokonalou atmosféru to tady má ovšem právě teď, v létě, kdy je v provozu zahrádka s posezením a také krásná zahrada, kterou ocení rozhodně nejvíc děti – pro ty je tady k dispozici trampolína, pískoviště, prolézačky a když je velké teplo, tak i bazének. ;)

Je to zkrátka taková oáza klidu a pohody – i proto chápu, že se sem spoustu lidí opravdu moc rádo vrací.

A právě v Sisters Café & Baru je možné uspořádat i rodinnou sešlost – nebo právě dětskou oslavu! Pro dětské oslavy je to tady doslova jako dělané, hlavně s přihlédnutím k venkovnímu vyžití a krásné zahradě.

Oslavu vám tu připraví i s výzdobou, posedět můžete na zastřešené venkovní zahrádce, takže naprostá pohoda. :)

Holky z bistra vám na oslavu samozřejmě připraví také občerstvení, jejich vyhlášené dezerty, které jsou k nakousnutí už od pohledu – a vypadají opravdu originálně! A nejen to, samozřejmě i skvěle chutnají. ;)

K oslavám patří i dorty – a právě i dort si tu můžete objednat. Dorty připravují skutečně nádherné – v jakémkoliv stylu, samozřejmě také ty dětské.

Stačí si předem říct, jak by měl váš dortík vypadat a holky z bistra se o to postarají. ;)

Mimochodem, zajímavostí je, že je zde i ubytovací kapacita. Součástí prostor, kde se bistro Sisters‘ nachází, jsou i chatičky s celkovou kapacitou 16 osob – takže, pokud byste zde chtěli přespat, vůbec není problém. ;)

Takže – pokud hledáte místo, kde právě nějakou oslavu, sešlost, uspořádat, zkuste to tady! Já věřím, že budete nadšení. Nebo, zajeďte se sem mrknout jen tak, na něco dobrého a zrelaxovat, to za to totiž stojí taky! :)

Na více fotek prostor a dobrot z Sisters’ Café & Bistro se podívejte do fotogalerie.

ODKAZ: SISTERS’ CAFÉ & BISTRO / web

ODKAZ: SISTERS’ CAFÉ & BISTRO / facebook