Letní novinky v Amande 2 na Kallabově ulici

Dnes opět pravidelný přísun módní inspirace! V mém oblíbeném butiku Amande, jehož novou pobočku najdete na Kallabově ulici 2, mají opět překrásné, nové věci, které jsem vám nafotila! Věřím, že se vám budou líbit – víc v následujícím článku! 

Zajít si něco hezkého na sebe koupit do butiků Amande, to je vždy sázka na jistotu! Alespoň, já tady vždycky něco moc zajímavého, co zrovna nutně potřebuji, objevím. :)

Dnes mám pro vás spoustu fotek krásných outfitů z butiku Amande 2, který je pár měsíců otevřený jen malý kousek od Amande 1, na ulici Kallabova 2.

Prostorově je tento butik větší, než ten první a liší se i nabídkou. Koupíte tu více elegantní, společenskou módu – hlavně překrásné šaty, sukně, jedinečné topy… Zkrátka, v tomto směru je tu opravdu z čeho vybírat!

A pozor – v Amande 2 nabízí módu také pro pány! A dobrých pánských butiků, kde se právě pánové mohou obléci stylově a originálně, skutečně v Brně moc není. Takže – dámy, až sem vyrazíte, můžete sebou vzít i své partnery, ti si tady také vyberou to svoje. ;)

Já vám v Amande 2 nafotila pár zajímavých dámských outfitů opět přímo na sobě – ať si tu parádu prohlédnete v reálné podobě.

POZOR – v obou buticích Amande aktuálně probíhají také už letní slevy a výprodeje, tak toho využijte, mnoho věcí tu pořídíte za super ceny!

Myslím, že je zase z čeho vybírat, co říkáte? Zkrátka, oba butiky Amande nezklamou, nikdy! ;)

Nový butik Amande 2 najdete na ulici Kalábova 2, jen kousek od butiku Amande na Minské, tak se stavte. ;)

Na více fotek mrkněte také do fotogalerie. ;)

ODKAZ: AMANDE / facebook