Calvin Klein – nová kolekce v pfb CONCEPT STORE

Značka Calvin Klein je v módním světě rozhodně pojem, ať už v ohledu krásného spodního prádla, doplňků, nebo samozřejmě také módy! A právě jedinečné oblečení od tohoto labelu koupíte v Brně na Panské, v multibrandovém obchodě pfb CONCEPT STORE. A pozor – je tu zbrusu nová, letní kolekce, plná barev, která rozhodně stojí za pozornost! Představím vám ji víc dnes ve svém článku. ;)

Značku Calvin Klein vám rozhodně nemusím představovat, věřím, že snad není nikdo, pro koho by byl tento brand cizí. Calvin Klein je synonymem pro pohodlné a stylové spodní prádlo, úžasné jsou i doplňky, třeba boty a samozřejmě, za zmínku stojí i oblečení! A právě toto vše najdete v pfb CONCEPT STORE na Panské.

Právě v tomto obchodě najdete hezky na jednom místě opravdu velké množství zvučných značek – takže pokud se rádi oblékáte stylově a potrpíte si na zajímavé brandy, tady jste rozhodně na správném místě.

Já vám jednotlivé značky z pfb CONCEPT STORE na blogu pravidelně představuji, v návaznosti na nové kolekce, které tady jsou – a jednou z nich je právě i kolekce od značky Calvin Klein.

Vybrali jsme tu pro vaši inspiraci několik zajímavých outfitů, které opravdu stojí za to! A i já byla opravdu moc příjemně překvapená, jak moc krásné věci Calvin Klein nabízí.

V první řadě to jsou šaty – nesmírně ženské, stylové, z moc příjemných materiálů.

Já si tu zamilovala právě třeba tyto žluté, skvěle sedí – a ta barvička? Myslím, že naprosto letní, co říkáte?

Zaujaly mě ale i další letní šatičky, jak ve více sportovním, tak v elegantním stylu.

Kromě šatů tu je pak od značky Calvin Klein mnoho dalších kousků – třeba krásné sukně, trička…

…ale také doplňky, botičky, nebo kabelky. A samozřejmě i od celé řady dalších značek!

I ty jsem vám nafotila, detailně, ať máte představu, jak co vypadá.

Oblečení značky Calvin Klein na mě působí vcelku jako nesmírně elegantní, které dokonale podtrhne ženský půvab. Zastavte se na vše mrknout na vlastní oči! ;)

pfb CONCEPT STORE najdete v Brně na Panské 12.

Na více fotek krásných věcí se podívejte také do fotogalerie!

ODKAZ: pfb CONCEPT STORE BRNO / web
ODKAZ: pfb CONCEPT STORE BRNO / facebook
ODKAZ: pfb CONCEPT STORE BRNO / instagram