Představuji: FUTRA – nejekologičtější delivery služba v Brně!

V Brně máme další zajímavou novinku, která si rozhodně zaslouží vaši pozornost – a já jsem moc ráda, že vám právě tuto službu mohu představit i zde, na svém blogu. O co se jedná? O delivery službu FUTRA – která má ovšem jeden obrovský benefit, kterým je důraz na ekologii. FUTRA využívá převážně elektromobily Tesla Y a také elektrokola, takže dopad na životní prostředí je s touto službou opravdu minimální. Delivery služba FUTRA vám zajistí dovoz čehokoliv si jen vzpomenete – stačí si stáhnout aplikaci Futra, zvolit co dovézt, odkud, kam a je to! Futra šetří váš čas, energii a také přírodu. To zní skvěle, že? Čtěte dál!
A POZOR – až do odvolání platí v aplikaci kód „FUTRAVEZE“ na dopravu zdarma – pro všechny nabídky v aplikaci!

Moc ráda vám tu píšu o jedinečných nápadech, které mají opravdu potenciál. A o to raději, když za daným projektem stojí pár kreativních lidí z Brna – přesně tak, jako je tomu právě v případě Futry – nejekologičtější delivery služby.

Jak mi dáte jistě za pravdu, dnešní doba je hektická a myslím, že ji i vystihuje krédo „není čas, ztrácet čas“. Zkrátka, je fajn, když víte, že existuje někdo, kdo za vás může udělat určité úkony – a zásadně vám tak tím pomůže, zejména získat volný čas. A ten se právě v té dnešní době víc než cení.

Šetřit čas, ale nejen ten – také vaši energii a hlavně, přírodu, dokáže zbrusu nová brněnská delivery služba FUTRA, která zahajuje svůj provoz už tento týden. Už jste o ní slyšeli? Ne? Tak to je škoda, protože si vaši pozornost rozhodně zaslouží! Futra totiž nabízí opravdu mnoho benefitů a důvodů, proč ji využívat.

Delivery služba Futra je maximálně ekologická – využívá totiž převážně elektromobily značky Tesla Y (určitě vám nemusím psát, že tato auto jsou až vesmírně dokonalá a krásná ;), nebo elektrokola. Tím je dopad na životní prostředí minimální.

Jak služba Futra funguje? 
Je to snadné – stačí si do telefonu stáhnout aplikaci Futra. Dále zvolíte co, odkud a kam dovézt – a na jaký čas. Kurýr se postará o zbytek. Je možné se domluvit i na pravidelných dovozech, pak si jen nastavíte v aplikaci čas pravidelného doručování.
Navíc je možné domluvit se za příplatek i na expresním dodání.

Mimochodem, Futra své služby nabízí i vám, co máte obchod, nabízíte služby, nebo zkrátka potřebujete, aby se vaše produkty dostaly ke koncovým zákazníkům. I vy se můžete obrátit na Futru a domluvit se tak na spolupráci. Stačí mrknout na web Futra a napsat do kontaktního formuláře.

Delivery služba Futra je zatím dostupná v rámci Brna, ale brzy se rozšíří i do dalších měst. Tak až budete potřebovat cokoliv dovézt, vzpomeňte si právě na Futru. Stáhněte si appku do mobilu a pak už jen objednáte! ;)

ODKAZ: FUTRA / web
ODKAZ: FUTRA / facebook
ODKAZ: FUTRA / instagram