Představuji: fashion label Scotch&Soda!

Zajímavé módní značky, které u nás ještě nejsou tolik známé a přitom rozhodně stojí za pozornost – tak přesně ty, sem, na blog, rozhodně patří – a já Vám je moc ráda představím! Módní obzory je totiž potřeba stále rozšiřovat, že jo, holky…:)

A jednou z těchto značek je i nizozemský label SCOTCH&SODA, který na české „módní políčko“ dorazil – dá se říct, že nedávno. Jedná se o opět velmi osobitý brand, který si jde svou vlastní cestou a nabízí typ oblečení, které je výjimečné a rozhodně „nezapadá do davu“.

FW15-amsterdams-blauw-main-lookbook-37Já jsem tuto značku zaregistrovala před několika lety, při jedné ze svých návštěv Amsterdamu. Tedy, vlastně ji objevil můj manžel – protože Scotch&Soda vznikl primárně jako pánský brand. A právě můj manžel, který má rád neformální, kvalitní a originální oblečení, si tuto značku moc oblíbil a díky němu jsem ji poznala i já.

FW15-amsterdams-blauw-main-lookbook-21

Scotch&Soda ovšem rozhodně není žádná nová, „mladá“ značka. Vznikla už v roce 1985 (!!!), ovšem její hlavní „rozmach“ přišel v roce 2001, kdy tři noví majitelé spojili své síly a zkušenosti v oblasti módy a posunuli celý tento brand o mnoho kroků kupředu. Od té doby si Scotch&Soda vybudovala mezi fashion labely podobného typu celkem slušné a stabilní postavení, kdy se její obchody postupně rozšířily do mnoha zemí světa.

Velké oblibě se pak taky těší značka Maison Scotch, což je dámská kolekce pro Scotch&Soda.

FW15-amsterdams-blauw-main-lookbook-18

O jaký typ módy se vlastně jedná? Já kolekce Scotch&Soda a Maison Scotch vnímám tak, že se nesou v duchu vintage stylu, ovšem kombinují retro prvky i s těmi moderními a velmi stylovými.

FW15-amsterdams-blauw-main-lookbook-36

Každý model je propracovaný do posledního detailu, často nechybí nejrůznější zdobení, aplikace, nápisy… V případě Maison Scotch je v každé kolekci nabídka krásných šatů, sukýnek a dalších, čistě holčičích záležitostí:)

FW15-amsterdams-blauw-main-lookbook-25

A jaká je nová kolekce pro podzim a zimu? Opět velmi zajímavá a myslím, že pokud Vám není právě vintage styl cizí, rozhodně si vyberete – mrkněte na video oficiálního představení kolekce:

https://youtu.be/EQabUzwGb1k

A to nejdůležitější na závěr – kde u nás značky Scotch&Soda a Maison Schotch seženete? Já doporučuji eshop www.different.cz/scotch-soda – kde je právě velmi široký výběr aktuálních kolekcí tohoto brandu.

Na stránkách www.different.cz totiž najdete opravdové „módní lahůdky“ – tedy takové značky, které běžně v obchodech rozhodně nekoupíte. Za zmínku určitě stojí obrovská nabídka značky Desigual, úžasné botičky Melissa, oblíbené tašky O Bag, šperky Ops! Objects a právě také oblečení Scotch&Soda a Maison Schotch (mimochodem, víc si o eshopu Different Fashion přečtěte na blogu ZDE).

Zkrátka, pokud si potrpíte na originalitu a ty nejlepší módní vychytávky, na těchto stránkách si rozhodně vyberete:)

ODKAZ: DIFFERENT FASHION/web

ODKAZ: DIFFERENT FASHION/facebook