Kosmetika: otestováno

Mám pro Vás další díl rubriky „Kosmetika: otestováno“ – kdy Vám představuji zajímavé kosmetické produkty, které se mi dostaly do rukou a které rozhodně stojí za to, abych Vám je blíže představila!

Dnešní recenze bude opravdu velmi zajímavá – mám pro Vás totiž celkem 10 kosmetických vychytávek, kdy každá z nich slouží k něčemu jinému a každá z nich je opravdu skvělá! Jedná se o anti age krémy s koenzymem Q10, zesvětlující sérum na pigmentové skvrny, exfoliační masku, sérum proti vráskám, make up, BB krém, krém na ruce, sérum na vlasy a sprchový gel:) Jdeme na to!

Photo 21.10.15 13 53 45

1. LAVERA – NOČNÍ KRÉM S KOENZYMEM Q10, HYDRATAČNÍ KRÉM S KOENZYMEM Q10

Balení dvou krémů, které dodají Vaší pokožce jen to nejlepší – zajistí její dostatečnou hydrataci a také zamezí projevům stárnutí. Značku Lavera mám moc ráda – jedná se o přírodní kosmetiku – její výrobky neobsahují syntetické konzervanty, emulgátory, parfémy, parafín, silikon, vazelínu ani jiné ropné produkty, které jsou lidskému organismu cizí. Můžete si tedy být jistí, že složení každého výrobku od Lavery Vám v žádném případě neublíží.

Photo 21.10.15 14 02 02

Oba tyto krémy jsou moc příjemné – denní krém má dobrou, spíše lehčí texturu, pleť ho dobře vstřebává. Vůně je patrná, ale je opět víceméně lehká, nevtíravá, mně byla příjemná. Krém obsahuje kromě zmíněného koenzymu Q10 také bio jojobu a bio aloe vera – což jsou důležeté vyživující a hydratující složky. Pleť při používání krému působila hezky – svěže, odpočatě. Rozhodně dobrý krém – vhodný i pro citlivou pleť – což potvrzuji i já – mám hodně citlivou pleť a krém jsem snesla zcela v pohodě:)

Photo 21.10.15 14 01 35

Noční krém je lehce hutnější, což mi nevadilo, na noc ocením silnější konzistenci, přece jen, pleť si přes noc může dopřát více:) Důležité složky tohoto krému jsou bio bambucké máslo a bio jojoba – které přinášejí pleti opravdu intenzivní péči.

Photo 21.10.15 14 01 46

Oba krémy mají protivráskový efekt – především díky obsahu koenzymu Q10. Pleť byla při používání opravdu moc pěkná, vypnutá. Rozhodně doporučuji – hlavně pro ty z Vás, kdo máte rádi kvalitní přírodní kosmetiku.

Koupíte v DM DROGERII, nebo přes eshop www.organictime.cz
ODKAZ: DM DROGERIE/web, DM DROGERIE/facebook, ORGANIC TIME/web, eshop

 

2. MEDIK8 – WHITE BALANCE CLICK – INTENZIVNÍ ROZJASŇUJÍCÍ SÉRUM

Můžu Vám hned na úvod říct, kosmetika této značky mě naprosto uchvátila! Její produkty jsou totiž opravdu velmi účinné, kdy navíc je efekt patrný opravdu velmi brzy. Navíc – vzhledem k tak velké kvalitě se jedná stále o cenově velmi dostupné produkty.

Od této značky jsem vyzkoušela více produktů – ovšem, toto zesvětlující sérum opravdu stojí za to, abyste o něm věděli:) Jak vím a jak mi také často píšete – pigmentové skvrny jsou naším častým problémem a ne jen tak něco na ně skutečně funguje. Toto sérum ovšem ano:)

Photo 21.10.15 14 00 48

Sérum obsahuje směs 8 klinicky aktivních látek v efektivní koncentraci. Nejzásadnější složkou je kyselina kojová, která je nejsilnější depigmentační látkou. Zároveň pak působí také preventivně proti vzniku nových skvrn. Velmi „chytrý“ je také způsob, jakým je kyselina kojová v tomto produktu obsažena. Když si koupíte nové balení, je právě tato kyselina pouze ve víčku. To obsahuje tzv. „klikací“ mechanismus, kdy před prvním použítím stiskem na vrchní část uzávěru uvolníte kyselinu kojovou do zbytku roztoku. Právě tímto se aktivují účinné látky a přípravek je 100% účinný.

Photo 21.10.15 14 01 06

Součástí balení jsou pak dvě lahvičky s roztokem a víčko s pipetou, kterou nasadíte vždy na jedno balení roztoku s už aktivní kyselinou kojovou. Aplikuji dvakrát denně, ráno a večer, pod obvyklý krém.

Kosmetiku MEDIK8 koupíte na eshopu MEDAPREX.
ODKAZ: MEDAPREX/web/eshop, MEDAPREX/facebook

 

3. DELAROM – EXFOLIATING FACE MASK

Tato exfoliační maska od mé oblíbené značky Delarom je opravdu vynikající – dokáže Vaši pleť zbavit nečistot a odumřelých částeček kůže. Navíc je velmi šetrná a rozhodně Vaši pokožku nijak nepoškodí.

Delarom je přírodní kosmetika, která je velmi účinná a já právě tuto značku používám asi nejvíc, je mi opravdu hodně blízká a mé pleti „sedne“:) Nově jsem teď otestovala právě tuto masku, která se mi také osvědčila.

Photo 21.10.15 13 55 33

Peelingová pleťová maska má dvojitý účinek. Působí jako vyživující maska, ale po 7 až 10 minutách se mění na peelingovou masku, připravenou na odstranění. Eliminuje mrtvé buňky a nečistoty z pleti. Pleť zvláční a rozjasní. Peelingová maska obsahuje růžový jíl, včelí vosk, prášek z liči, bambucké máslo a extrakt z aceroly (tropická třešeň), slézu a růže. Právě zmíněný prášek z liči má jemný peelingový efekt, takže opravdu z Vaší pleti odstraní krásně všechny nečistoty.

Photo 21.10.15 13 55 45

Stačí aplikovat cca 1x týdně, nechat působit 7-10min, poté odstraníte jemnou masáží:)

Kosmetiku Delarom koupíte v Brně v OC Letmo v Parfums.cz, nebo přes eshop Parfums.cz.
ODKAZ: DELAROM/webDELAROM/facebook

ODKAZ: PARFUMS.CZ/webPARFUMS.CZ/facebook

 

4. BIODERMA – MATRICIANE SÉRUM

Produkty Bioderma z řady Matriciane přímo miluju! Jsou opravdu vynikající proti prvním projevům stárnutí a Vaší pleti prokážou velkou službu:) Toto sérum je skvělé pro ty z nás, kdo pozorujeme negativní projevy na pleti, kterým chceme zamezit – jedná se o první vrásky, povadající kontury, nebo ztrátu pružnosti.

Photo 21.10.15 13 57 44

Sérum má intenzivní omlazující a regenerační schopnosti, poskytuje pleti důležité živiny a stimuluje regeneraci buněk. Obsahuje Matricium, které pleť vyžíví, dále Carnosin, což je silný antioxidant, který pomáhá pleti udržet jas a také Tripeptid C, důležitý pro regeneraci buněk.

Photo 21.10.15 13 58 08

Konzistence je příjemná, lehká, pokožka ji dobře vstřebává, vůně je velmi jemná, příjemná.

Produkty Bioderma koupíte nejlépe v Chytrých lékárnách, kde mají opravdu širokou nabídku.
ODKAZ: CHYTRÁ LÉKÁRNA/web, CHYTRÁ LÉKÁRNA/facebook

ODKAZ: BIODERMA/web, BIODERMA/facebook

 

5. TOO FACED – BORN THIS WAY, MAKE UP

Se značkou Too Faced jsem se seznámila vlastně až díky tomuto make upu, který je opravdu skvělý! Jedná se o krémový make up, který nemá olejovou složku – je tedy vynikající hlavně pro ty z Vás, kdo bojujete s mastnou pletí.

Photo 21.10.15 13 56 37

Krytí je střední až vyšší, což u make upu rozhodně oceňuji, ovšem i tak není tento make up na pokožce příliš patrný. Velmi dobře se roztírá, k pleti řekla bych, snado přilne. Má velmi jemnou, příjemnou vůni, která je mi také moc sympatická:)

Photo 21.10.15 13 57 11

Make up perfektně zakryje všechny nedokonalosti a pleti propůjčí hezký, barevně sjednocený look. Obsahuje navíc hydratační složku (kokosovou vodu) a kyselinu hyaluronovou, pro mladistvý a hezký vzhled Vaší pleti.

Kosmetiku Too Faced koupíte v parfumerii Sephora, v Brně v Olympii.
ODKAZ: PARFUMERIE SEPHORA/web, PARFUMERIE SEPHORA/facebook

 

6. BENEFIT – BB KRÉM BIG EASY

Na BB krémy jsem opravdu až „zatížená“:) Mám je ráda a používám je v podstatě každodenně, pro hezký, barevně sjednocený, vzhled pleti. Ne každý mi ovšem vyhovuje – je mnoho BB krémů, které vyloženě nesnesu. Tento od mé oblíbené značky Benefit je ovšem naprosto perfektní!

Photo 21.10.15 13 59 21

Pleti totiž propůjčí krásný sametový vzhled, aniž by byl krém na první pohled nějak evidentně patrný. Textura je lehčí, krémová – i to potvrzuje fakt, že krém Vaši pleť nijak nezatíží. Snadno se roztírá, dobře k pleti přilně, dodá ji matný vzhled, takže už není příliš nutná následná aplikace pudru. Vůně není v podstatě žádná, což mi rozhodně nevadí.

Photo 21.10.15 13 59 35

Krém obsahuje navíc i ochranný faktor SPF 35. Pokud hledáte adekvátní alternativu make upu, toužíte po barevně sjednocené pleti, matném vzhledu a zároveň potřebujete zamaskovat nějaký ten „nedostateček“, skvělá volba:)

Kosmetiku Benefit koupíte v parfumerii Sephora, v Brně v Olympii.
ODKAZ: PARFUMERIE SEPHORA/web, PARFUMERIE SEPHORA/facebook

ODKAZ: BENEFIT COSMETICS CZECH REPUBLIC/facebook

 

7. DERMACOL – SOS REPAIR, REGENERAČNÍ KRÉM NA RUCE

Mám často pocit suchých rukou, takže jsou pro mě právě krémy na ruce absolutní nutnost! Vyzkoušela jsem tento od značky Dermacol a je moc příjemný. Vaše ruce krásně vyživí a dodá jim hladký, sametový dojem. Textura je velmi hutná, což přesně od krému na ruce očekávám. Vůně je patrná, příjemná, řekla bych, že ovocno-květinová.

Photo 21.10.15 13 58 38

Krém obsahuje kombinaci panthenolu, urei a bambuckého másla, což jsou optimální složky pro dokonalou péči o Vaše ruce. Krém je skvělý i na hodně suchou, rozpraskanou pokožku, kterou krásně regeneruje. Já ho používám také na prsty a okolí nehtů.

Photo 21.10.15 13 58 49

Krém koupíte běžně například v DM DROGERII. 
ODKAZ: DM DROGERIE/web, DM DROGERIE/facebook,

ODKAZ: DERMACOL/webDERMACOL/facebook

 

8. YVES ROCHER – ZPEVŇUJÍCÍ SÉRUM NA VLASY

Jojo vlasy, můj největší problém, řekla bych. Na první pohled se to možná nezdá, ale moje vlasy jsou hrozně jemné, bez objemu, nedrží tvar a moc jich taky nenarostlo… Zkrátka, je mi jasné, že to mohlo být i horší, ale spokojená fakt nejsem. Proto ráda testuju cokoliv, co mi, tedy mým vlasům, může nějak pomoct.

Photo 21.10.15 14 00 12

Toto sérum má vlasům vrátit jejich sílu, což je přesně to, co potřebuju. Jedná se o mléčně zbarvené, fluidní sérum, které má jemnou texturu, nelepí a nemastí. Což je dobré:) Přípravkům, co vlasy zmastí, se totiž vyhýbám jako čert kříži:) Aplikuje se buď do suchých, nebo vlhkých vlasů, já se vyvarovala nanášení přímo k hlavě, opravdu mám strach ze všeho, co může vlasy přílišně zatížit, nebo mastit.

Photo 21.10.15 14 00 24

Sérum dodá vlasům překrásný lesk a jas, vlasy působí opravdu mnohem zdravěji.

Kosmetiku značky Yves Rocher koupíte v Brně na mnoha místech – zmíním prodejny např. v Olympii, nebo v Galerii Vaňkovka.
ODKAZ: YVES ROCHER/webYVES ROCHER/facebook

 

9. WELEDA – MANDLOVÝ SPRCHOVÝ KRÉM NA CITLIVOU POKOŽKU

Mám hodně citlivou pokožku, která často špatně reaguje na nevhodně zvolenou kosmetiku. Značku Weleda používám už mnoho let a mám s ní jen ty nejlepší zkušenosti. Weleda je celosvětově oblíbená značka kosmetiky, která je jedinečná kvalitou svých produktů a šetrností k životnímu prostředí. Weleda si sama pěstuje léčivé rostliny ve vlastních zahradách, všechny přípravky vyrábí s citlivými výrobními postupy a jen z přírodních surovin. Produkty Weleda tedy neobsahují žádné umělé konzervační látky.

Photo 21.10.15 13 54 41

Moje pleť všechny produkty Weleda skvěle snáší, navíc, všechny přípravky tak nádherně voní – stejně tak, jako tento sprchový krém.

Photo 21.10.15 13 55 08

Krém působí na obnovu lipidů, čímž pomáhá udržet v rovnováze hydrataci pokožky a vyvážené pH. Skvěle ho tedy snáší i ti, kdo mají opravdu velmi citlivou pokožku – já ho používám i na své děti.

Kosmetiku Weleda kupuji na eshopu Parfums.cz.
ODKAZ: PARFUMS.CZ/web, PARFUMS.CZ/facebook