Představuji: e-shop PERFECT YOU a krásné hedvábné šaty ze Sardinie

Blíží se léto, a proto moje dnešní módní inspirace bude v duchu léta – chci vám představit e-shop Perfect You, který nabízí krásné hedvábné šaty ze Sardinie. Právě na léto jsou přímo božské! Mrkněte na inspiraci v mém následujícím článku…

Léto a krásné šaty, to k sobě vyloženě patří! A pokud hledáte skutečně ojedinělé, originální, kvalitní šaty, ve kterých budete nepřehlédnutelná, určitě se podívejte právě na e-shop Perfect You – který nabízí krásné hedvábné šaty ze slunné Sardinie.

Tyto šaty obsahují většinou 80% hedvábí a 20% polyesteru, některé modely pak 70% hedvábí a 30% polyesteru. Šaty jsou lehounké, vzdušné, příjemné – na léto právě naprosto ideální. Budete se v nich cítit skvěle. ;)

Šaty mají nejrůznější vzory a za pozornost stojí i střihy, některé šaty jsou typově podobné těm, co se nosily v antických dobách, opravdu překrásné!

Tyto šaty jsou zároveň i velice ženské, sluší každému typu postavy – některé modely díky své vzdušnosti, řasení, dokáží zamaskovat i drobné nedostatky postavy… ;)

Šaty jsou značky DOLCE QUELA – založili ji dva vášniví cestovatelé, Gonzáles – původem z Argentiny a jeho partnerka Marina – původem z Portugalska. Seznámili v Londýně, kde nějaký čas žili a poté cestovali po celé Asii, Jižní Americe a Evropě. Tou dobou začala Marina navrhovat kolekci plážových šatů v Indii. Následně šaty prodávali na plážích na Ibize, Sardinii a pobřeží Itálie.

Dolce Quela šaty i doplňky jsou vyráběny v Indii v limitovaném množství, s důrazem na materiál a kvalitu zpracování.

Stylově jsou v duchu boho – chic, dokážu si k nim představit i džínovou bundičku, nebo lehké letní sako, sandálky, doplňky z přírodních materiálů… Na léto opravdu přímo perfektní, co říkáte? :)

E-shop Perfect You nabízí také možnost osobního odběru i vyzkoušení, vždy po předchozí dohodě – v Perfect You studiu v Brně Králově Poli.

ODKAZ: PERFECT YOU / e-shop
ODKAZ: PERFECT YOU / facebook
ODKAZ: PERFECT YOU / instagram