Kosmetika: otestováno – 3 objevy od značky SIGMA BEAUTY

Holky, znáte kosmetickou značku SIGMA BEAUTY? Věřím, že pro mnoho z vás bude její název neznámý – i pro mě ještě nedávno byl. SIGMA BEAUTY – to jsou v první řadě hlavně velmi kvalitní, profesionální kosmetické štětce na aplikaci make-upu, ovšem kromě štětců jsou od tohoto brandu nyní k dostání i produkty dekorativní kosmetiky. V dnešní recenzi vás s touto značkou blíže seznámím – představím vám dva jejich skvělé štětce a také tekuté matné rtěnky – čtěte dál!

V oblasti kosmetiky existuje dnes opravdu obrovské množství značek – a vyznat se v jejich nabídce, kvalitě, dostupnosti…to opravdu není jen tak. Já se obvykle při výběru řídím doporučením svých známých, radami profesionálních vizážistů a dám také na hodnocení a recenze. Tak třeba i vás osloví recenze moje a usnadní vám výběr. ;)

Dnes vám chci představit kosmetickou značku SIGMA BEAUTY, která byla i pro mě ještě donedávna neznámou. Tento brand vznikl v roce 2009 a založili jej manželé Rene a Simone Xavier Filho. Na trh uvedli nejdříve jejich kvalitní kosmetické štětce pro aplikaci make-upu, které se staly brzy velmi oblíbené.

Dnes značka Sigma Beauty nabízí i daší produkty, zejména z dekorativní řady.

Já jsem měla možnost tři produkty od Sigma Beauty vyzkoušet – víc vám je představím ve své dnešní recenzi.

Vynikající pro samotnou aplikaci make-upu, ale i pro konturování tváře, je Sigma Beauty F87 zkosený štětec kabuki.

Štetec má zkosený, trojúhelníkový tvar a celkově jsou štětiny kratší, ovšem velice husté a měkké. Při používání je tento štětec opravdu velmi jemný, příjemný, na tváři doslova jako pohlazení.

Díky opravdu specifickému tvaru je tento typ štětce skvělý nejen na zmiňovanou aplikaci make-upu, ale je úžasný na konturování tváře – na nanášení světlého a tmavého pudru / bronzeru / tvářenky – zkoseným tvarem štětce dosáhnete přesného vystínování a optického zúžení na požadovaných partiích.

Dále jsem vyzkoušela Sigma Beauty E25 štětec na rozmazávání očních stínů – tento štětec je opět unikátní, není určený primárně k samotnému nanášení očních stínů, ale k jejich rozmazávání a vytváření tak plynulých přechodů.

Díky tomuto štětci si vytvoříte dokonalé kouřové líčení, štětec stíny dobře propojuje a zabraňuje ostrým přechodům, které nepůsobí dobře.

Štětiny jsou opět velice jemné, husté, při použití na citlivé pokožce víček opravdu příjemné.

A poslední otestovaná novinka od Sigma Beauty Kissmatte sada rtěnek. Jedná se o praktické balení tří tekutých rtěnek v neutrálních nude odstínech, které sluší každému typu.

Rtěnky mají tekutou konzistenci, nanáší se pomocí aplikátorů. Na rtech mají pak matný finish.

Díky hydratačnímu složení jsou na rtech příjemné, nevysušují je. Pigmentace v rtěnkách je vyšší – díky tomu rtěnky dobře drží.

Všechny zmiňované produkty od Sigma Beuaty koupíte na Notino.cz.