Krásné novinky v butiku VIMINI!

Opět mám pro vás článek plný módní inspirace! V butiku VIMINI na Dvořákově ulici je k mání mnoho krásných novinek, které si rozhodně zaslouží pozornost – tento nový obchod má totiž stále co nabídnout! Tak pokud hledáte krásné jarní, letní šaty, halenky, sukně – určitě se sem zastavte mrknout. ;) Víc informací a hlavně fotek v mém následujícím článku!

O novém butiku VIMINI jsem vám na blogu už několikrát psala – otevřela si ho na začátku tohoto roku sympatická Míša Holecová, kterou budete jistě znát z butiku Allora, který byl dříve na stejném místě.

Míša má ve směru módy opravdu vkus – a do svého butiku vybírá zajímavé kousky, které jinde v Brně nenajdete. Butik VIMINI je velmi dobře zásobený – vyberete si zde oblečení pro všechny příležitosti, na bežné, denní nošení, ale seženete zde i krásné kousky na více okázalé příležitosti.

A pozor – kromě oblečení tu najdete naprosto úchvatné kabelky – ty nejvíc TOP jsou pak od slovenské značky Dajana Rodriguez, jsou kožené, úžasně barevné, některé s výšivkami – zkrátka, rozhodně nepostrádají velký punc originality a vlastní styl!

Zpátky ale k oblečení – protože v tomto článku vám chci představit novinky, které jsou aktuálně ve VIMINI k dostání. Jedná se hlavně o krásnou jarní až letní módu v úžasných barvách – a barvy, ty přece k této sezóně patří, že?

Takže, co zde najdete? Pár zajímavých outfitů jsem vám opět nafotila pro inspiraci – mrkněte!

Božské jsou opět nejrůznější šaty! Dají se nosit už teď, na jaře, ale využijete je nejvíc v nadcházející letní sezóně…

Omrkněte i sukně, lehounké košile a halenky!

Zkrátka, nabídka ve VIMINI je opět skvělá! Zastavte se podívat!

Pozor – oblečení je možné objednávat také přes facebook Vimini. ;)

Butik VIMINI najdete v Brně na Dvořákově ulici 14 (na místě dřívějšího butiku Allora).

Na více fotek mrkněte také do fotogalerie…

ODKAZ: VIMINI / facebook