Představuji: Domácí potřeby Pekařská

Ráda bych vám představila jeden zajímavý obchůdek, který byste rozhodně měli znát! Sortiment, který nabízí, využíváme totiž všichni a zcela upřímně, celou řadu věcí, které zde koupíte, v mnohých obchodech zkrátka neseženete. Jedná se o Domácí potřeby Pekařská – mimochodem, právě tento obchod má opravdu dlouhou historii, na Pekařské 86 je totiž už neuvěřitelných 70 let! Jedná se tak o nejstarší domácí potřeby v Brně a dokonce snad i o vůbec nejstarší obchod zde! Obchůdek aktuálně prošel proměnou a modernizací, seženete zde kvalitní český porcelán a sklo, potřeby do kuchyně, nádobí, oblíbené skleničky na víno s nápisy… Mají také velmi sympatické ceny a zboží – domácí potřeby tu i vykupují. Čtěte dál!

Pamatujete klasické domácí potřeby, jaké jsme mívali dříve, před mnoha lety? Takových obchodů dnes už opravdu moc není a přitom, klasický sortiment, jako jsou třeba „mašlovačky“ z peří na potírání při pečení, různé drobnosti do domácnosti – třeba plastové háčky, sítka do dřezů…se stále hojně využívají. Lidé jsou zvyklí chodit často do obchodů velkých řetězců, kde je ovšem sortiment domácích potřeb značně omezený. Ano, potřeby do domácnosti, sklo, porcelán…zde seženete, ale často od velkých zahraničních značek a za velmi vysoké ceny.

Klasické domácí potřeby se zkrátka už jen tak nevidí. Sama mám tyto tradiční české obchody moc ráda, pamatuji si je z dětství a ráda v nich nakupuji dodnes.

A právě tím tradičním obchodem jsou zmiňované Domácí potřeby Pekařská, obchůdek najdete v centru Brna na Pekařské 86. Pokud jedete autem, můžete zde zaparkovat třeba hned naproti u školy na Mendlově náměstí.

Tyto domácí potřeby jsou zde, na stejném místě, už neuvěřitelných 70 let! Jedná se o rodinný podnik, o který se starají generace. Mimochodem, jsou to nejstarší domácí potřeby v Brně a dokonce snad vůbec nejstarší obchod v našem městě!

Nedávno Domácí potřeby Pekařská prošly proměnou a modernizací, změnil se zlehka design prodejny, je zde i nový sortiment.

Co vše tedy v Domácích potřebách Pekařská najdete?
Sortiment tvoří zboží českých značek a firem, což vám jistě bude také sympatické.

Koupíte zde klasický sortiment domácích potřeb, různé drobnosti do domácnosti, příbory, kuchyňské náčiní a potřeby. Mají třeba i oblíbená kovová vykrajovátka na perníčky – nyní v duchu Velikonoc (třeba toto je typ zboží, který se obecně opravdu těžko shání).

Velmi široký je zde sortiment kvalitního českého porcelánu a skla.

Mají tu krásné kousky od oblíbeného karlovarského porcelánu, dále od značky Thun…

…sklo je pak od značky Bohemia Crystal.

Nádherné jsou i keramické talířky pro děti s motivy oblíbených postaviček z pohádek, nechybí samozřejmě všemi milovaný Krteček. :)

Velmi oblíbené jsou zde i kvalitní skleničky na víno s výstižnými nápisy!

Jsou k dostání ve variantách třech typů nápisů.

Jedná se opět o české sklo, s nápisy v ručním zpracování.

Zboží je zde možné nakupovat jak kusově, tak i v celých sadách. A je možné se domluvit i na dodání zboží na objednávku.

Mimochodem, nákup probíhá jak přímo v kamenné prodejně na Pekařské 86, ale je možné se domluvit na zaslání zboží do Zásilkovny (objednávky přes Facebook Domácí potřeby Pekařská).

V Domácích potřebách Pekařská probíhá také výkup zboží, a to buď za hotové peníze, nebo do komise.

Myslím, že je rozhodně dobré o takovém obchůdku vědět!  Jsem si jistá, že pokud budete do domácnosti něco potřebovat, tady to rozhodně seženete. :)

Domácí potřeby Pekařská najdete na Pekařské 86.

ODKAZ: DOMÁCÍ POTŘEBY PEKAŘSKÁ / facebook
ODKAZ: DOMÁCÍ POTŘEBY PEKAŘSKÁ / instagram