Barevné jarní novinky z Plaza Fashion Store

Musím říct, že móda letošního jara mě opravdu moc baví! Miluji barvy a hlavně jejich výrazné odstíny, které jsou právě aktuální sezónu velice IN! Syté, „jedovaté“ tóny zelené, modré, žluté…přesně tyto barvičky se teď tolik nosí. A jsou vidět i v nových kolekcích mnoha značek! Já vám nafotila pro inspiraci krásné novinky z oblíbeného mulitbrandového butiku Plaza Fashion Store, který najdete na Heršpické 1009/11c v H-Parku. V tomto obchodě je výběr krásné módy opravdu velice pestrý, mimo oblečení tu pak koupíte i stylové kabelky, nebo boty. A mimochodem, moc hezké věci mají i pro děti! O těch ale jindy – nyní je tu článek pro vás, dámy, mrkněte! Věřím, že se vám tyto kousky budou líbit!

V Plaza Fashion Store je aktuálně mnoho krásných a stylových novinek, a to od celé řady jedinečných brandů – mnohé jistě budete znát!
Za pozornost zde vždy stojí nádherné kousky od italské značky PINKO, prohlédněte si kolekce populárního labelu Replay, krásné jsou věci od Fracominy, Armani Exchange…

Velkou exkluzivitou jsou pak módní poklady od respektované značky Blauer! Jsou to vysoce kvalitní kousky ve sportovně – elegantním stylu, ve kterých se budete cítit velice komfortně.

Já vám pro inspiraci nafotila výběr těch nejzajímavějších outfitů (je jich mnohem víc, ale ty vám představím zase příště) – mě zaujaly hlavně modely v mé oblíbené sytě zelené barvičce, která je letos tak trendy!

V této zelené barvě tu najdete hned dva stylové overaly, každý v jiném, nicméně velice  zajímavém střihu – sama bych nevěděla, který si vybrat, oba totiž byly boží!

První je tento, krátký, velice vzdušný a pohodlný, z příjemného lněného materiálu.

Druhý zelený overal už delší, s velmi zajímavým střihem a zvýrazněným výstřihem.

Dále jsem vyfotila tyto příjemné denimové šaty z lehounkého materiálu, užijete je už nyní, na jaro a v létě rukávy jen ohrnete. :)

Kraťásky! Těch mají v Plaza Fashion Store už hezký výběr, snad na ně bude brzy počasí! Moc příjemné byly tyto, denimové s vysokým pasem…

…stylové a vysoce módní pak tyto, od značky PINKO – na fotce v kombinaci se svetříkem od stejné značky.

Já si zamilovala i tyto černé šaty Replay! Střihem jsou roztomilé, barvou svůdné! Dokonalé!

Tepláky, teplákové soupravy – opět, senzační výběr! Já vyfotila klasiku, šedou teplákovou soupravu, kterou jsme oživili vestou Blauer ve výrazně zelené barvě.

Hezká k této neutrální šedé je pak i žlutá bundička – opět Blauer.

Vtipnou a povedenou kolekci letos na jaro představila značka Fracomina – v designu se vrací k oblíbenému Mickey Mousovi, který zdobí teplákové soupravy, bundy i trička…

Novinky v Plaza Fashion Store stojí za to, stavte se sem mrknout, věřím, že budete nadšení!

Obchod Plaza Fashion Store najdete v brněnském H-Parku na Heršpické 1009/11c, nakupovat můžete také na eshopu, viz odkaz níže!

ODKAZ: PLAZA FASHION STORE / web, eshop
ODKAZ: PLAZA FASHION STORE / facebook
ODKAZ: PLAZA FASHION STORE / instagram