Představuji: Denní lázně v Aqualandu Moravia

Ráda bych vám dnes napsala o jedné zajímavé novince – Denních lázních, privátní klidové zóně, kterou najdete coby nově otevřenou část Aqualandu Moravia. Užijete si tu skutečný relax, pohodu, wellness a zároveň můžete využívat i bazénů a atrakcí v Aqualandu. Pokud hledáte místo pro nerušený odpočinek, s perfektními službami, jsou Denní lázně v Aqualandu Moravia tím pravým! Víc informací v mém článku. ;)

Aqualand Moravia určitě všichni dobře znáte, věřím, že jste tu už rozhodně byli – toto unikátní centrum s celou řadou atrakcí, s bazény s teplou termální vodou a dalšími perfektními službami totiž najdete opravdu jen malý kousek od Brna, asi 20 minut jízdy, v Pasohlávkách.

Novinkou, která je tu pro návštěvníky k dispozici, jsou pak právě Denní lázně, o kterých vám chci dnes také napsat. Denní lázně mají nabídnout především ideální zázemí pro maximální odpočinek, relax, soukromí a další služby, které hosté rozhodně ocení.

Bezesporu velkou výhodou celé koncepce Denních lázní je i to, že sem mají vstup návštěvníci až od 15 let věku – věřte, že právě to vám zde zaručí skutečný klid a pohodu. Stačí sem zajet i na chvíli, pár hodin a budete doslova nabití energií. ;)

Nerušený odpočinek vám tu nabídne privátní klidová zóna s omezenou kapacitou – kapacita je pouhých 20 osob, což také oceňuji, nemusíte se rozhodně obávat přeplněných prostor. I z toho důvodu je ideální rezervovat si pobyt v Denních lázních předem, abyste měli své místo zaručeno.

Všichni hosté Denních lázní také dostanou zapůjčený lázeňský set – tašku, župan a osušku.

Koncept celých Denních lázní má nabítnout spojení komfortu a prvotřídní péče se vším, co dále v Aqualandu Moravia najdete.

K dispozici je zde 20 privátních lehátek, privátní vířivka, exkluzivní masážní křeslo a pro nerušený odpočinek i obsluha na zavolání.
Můžete využívat také bezplatný fresh bar, kde najdete čerstvé a sušené ovoce, snacky, vodu a džus.

Jak jsem už napsala, se vstupem do Denních lázní můžete samozřejmě také dále využívat další atrakce a bazény Aqualandu Moravia – v ceně vstupenky je jak vstup do bazénové haly, na všechny tobogány, tak i do Wellness Forum Romanum.

Navíc, v rámci vstupného pro vás platí i jednorázový vstup do solné prohřívárny na 25 minut a také, sleva 20 % na procedurymasáže a koupele z nabídky Forum Romanum Wellness​​.

Zkrátka, Denní lázně v Aqualandu Moravia jsou ideálním místem, kde si zaručeně odpočinete, ať už sami, s partnerem, nebo přáteli. Najdete tu nerušený klid a pohodu – a věřte, i pár hodin zde stačí k tomu, abyste odjížděli doslova jako znovuzrození. ;)

Na více fotek z Denních lázní v Aqualandu Moravia se podívejte také do fotogalerie. ;)

Aqualand Moravia najdete v Pasohlávkách, asi 20 minut jízdy z Brna.

ODKAZ: AQUALAND MORAVIA / web
ODKAZ: AQUALAND MORAVIA / facebook