Chuť středozemí v centru Brna – v Ristorante Piazza!

Mám tu další článek plný inspirace věnovaný nám, gurmánům! Témata, jako jsou na zajímavé restaurace, kavárny, cukrárny, zkrátka tipy, „kde si co dobrého můžete dát“, se těší na mém blogu největší oblibě – a tak věřím, že vás potěší i moje dnešní reportáž. ;) Zvlášť, pokud také milujete pestré chutě středomořské kuchyně! Chci vám totiž představit Ristorante PIAZZA v OC Omega na nám. Svobody, vaří tu totiž přímo božsky! Čtěte dál! ;)

Sama, jakožto velký milovník dobrého jídla, oceňuji, když i u nás, v Brně, dokáží tak skvěle připravit speciality středomořské kuchyně, že se během takového gurmánského zážitku až „ocitnete“ někde daleko, u moře, na dovolené…

Koncepcí svých jídel je mi osobně velice blízká právě tato středomořská kuchyně, je totiž nesmírně pestrá, barevná, lehká a nechybí v ní hlavně mé oblíbené mořské plody. Ty si ostatně dávám kdykoliv mám tu příležitost, ovšem a zcela na rovinu, ne všude – zvláště v českých restauracích – je umí připravit dobře a tak, jak se má.

To ovšem rozhodně není případ Ristorante Piazza, kterou najdete v OC Omega, ve 2. patře, v samém srdci Brna, na nám. Svobody.
Tuto restauraci budete, věřím, určitě dobře znát – je na tomto místě už poměrně dlouho a moc dobře vím, že se mezi lidmi těší oblibě.

V Ristorante Piazza si date širokou škálu vynikajících středomořských jídel, kdy mnohá budete určitě dobře znát – třeba ze slunné Itálie. ;)

Na jídelním lístku nechybí celá řada jídel z těstovin – na těch si tady přímo „ujíždím“! :)

Určitě doporučuji vyzkoušet i něco z nabídky čerstvých ryb a plodů moře – zejména pro to, jak je tady umí dokonale připravit, chodím do této restaurace velmi často. Krevety, grilovaná chobotice, ryby, mušle – to vše tady ochutnáte a opravdu, v tak perfektní úpravě, jako ve špičkové restauraci v Itálii.

Zkrátka, díky restauraci Piazza máte možnost ochutnat kousek italské, středomořské kuchyně také u nás, v Brně – navíc, v příjemném, stylovém a vzdušném prostředí. Restaurace prošla před časem velkou rekonstrukcí a její aktuální design celkově koresponduje se středomořských stylem.

Co bych ještě určitě neměla zapomenout zmínit – tak v Ristorante Piazza si dáte i prvotřídní steaky! A co víc – aktuálně, po celý březen tu probíhá Steaková degustace, kdy máte možnost ochutnat opravdu jedinečné steaky z mnoha druhů exkluzivního masa. ;) Určitě to stojí za návštěvu, věřím, že nebudete litovat. ;)

Ristorante Piazza najdete v centru Brna, na nám. Svobody v OC Omega, ve 2. patře.

ODKAZ: RISTORANTE PIAZZA / web
ODKAZ: RISTORANTE PIAZZA / facebook

ODKAZ: CON GUSTO BRNO / instagram