Představuji: čajovnu Mezi stromy

Věřím, že mým následujícím článkem oslovím všechny rodiče v Brně, kdo hledají krásné prostředí, kavárnu, čajovnu…s vybaveným dětským koutkem a celkově zázemím pro děti, a to zejména v centru Brna. Zjistila jsem, že mnoho z vás neví, že na Josefské, v prostorách OD Klášter, najdete nádhernou čajovnu Mezi stromy, kde je to pro děti v mnoha ohledech naprosto skvělé! A líbit se tu bude i vám, dospělým. Jak tato čajovna vypadá a co přesně nabízí? Čtěte dál!

Moc dobře si vzpomínám na dobu, kdy byli mí synové malí – a sama jsem často hledala hezké místo, kde bych s nimi mohla strávit nějaký čas. Já si mohla dát kávu a děti si v klidu pohrát. Zcela upřímně, takových míst v Brně nikdy moc nebylo a jak vím i dle vašich častých dotazů, také v tomto směru oceníte inspiraci.

Proto – chci vám představit právě kouzelnou čajovnu Mezi stromy! Ta se nachází v samém srdci Brna, na Josefské v OD Klášter.
Čajovna má opravdu úžasné prostory, nabízející zázemí pro rodiče a děti. Zkrátka, nic vám tu nebude chybět – dáte si tu něco dobrého, děti si mohou pohrát, dětem tu můžete i ohřát jídlo, přebalit je…

Čajovna Mezi stromy je opravdu až specifický prostor, je kombinací dětské kavárny a čajovny. Už jakmile sem vstoupíte, dýchne na vás velmi příjemná, klidná a pohodová atmosféra, která je pro prostory tohoto typu vždy tak důležitá. Působí to zde až uklidňujícím dojmem, a to i díky designu prostor – světla jsou ztlumená, na zdech jsou krásně zelené stromy, hraje zde meditační hudba…

Pro děti je tu mnoho možností vyžití – určitě tu ocení bazénky s kuličkami, různé prolézačky, houpačky, prolézací tunely…

Nechybí tu samozřejmě i dětské hračky, dřevěné kostky, vláčky, autíčka, vybavená kuchyňka… Hračky jsou převážně dřevěné, což je samo o sobě také skvělé!

Celé prostory jsou poměrně rozsáhlé, ovšem na děti vždy přehledně vidíte. Koncepcí je čajovna rozdělena na hrací prostor pro starší a malé děti, aby bylo zachované maximální bezpečí.

Pro nejmenší děti je v přední části koberec a hračky – i přímo pro miminka.

Rodiče si tu mohou vybrat z pestré nabídky kvalitních čajů, kávy i dalších specialit. Vše je založeno na domácí kvalitě, používají tu až na výjimky vlastní recepty a občerstvení připravují z čerstvých surovin – týká se to i vynikajících limonád, které jsou opravdu vyrobené z čerstvého ovoce.

Dáte si tu i něco dobrého k jídlu – v nabídce jak pro děti, tak i pro dospělé, například kaše, dezerty, zapékané pity…

Zkrátka Čajovnu mezi stromy v centru Brna musíte znát – a to jak vy, rodiče dětí, tak i vy, kteří hledáte krásné, stylové místo, kde můžete v klidu a pohodě trávit volný čas.

Čajovnu Mezi stromy najdete na Josefské 1, v OD Klášter.

ODKAZ: ČAJOVNA MEZI STROMY / web

ODKAZ: ČAJOVNA MEZI STROMY / facebook
ODKAZ: ČAJOVNA MEZI STROMY / instagram