Představuji: butiku NIMODA v Kuřimi!

Zajímavé módní butiky nejsou „jen“ v Brně – já na jeden takový nedávno narazila v Kuřimi! Je zde nový, jmenuje se NiModa a nabízí zde originální, cenově dostupnou módu pro každodenní nošení a v nejrůznějších velikostech – i v těch „oversize“. Já jsem vám zde při své návštěvě nedávno nafotila pár outfitů pro inspiraci – představím vám je v následujícím článku… ;)

I v okolí Brna najdete zajímavé módní butiky, které mají co nabídnout. Jedním z nich je rozhodně i obchůdek NiModa, který je nově otevřený v Kuřimi, konkrétně na adrese Farského 226 – butik najdete ve vestibulu vlakového nádraží, v 1. patře. Značka existovala pár měsíců pouze coby eshop, ovšem majitelky se rozhodly jej spojit právě i s kamenným obchodem.

Velikostí menší obchůdek je ovšem skvěle zásobený! Mají tu moc hezké, stylové a orginální kousky pro běžné, denní nošení, ovšem vyberete si zde třeba i zajímavé šaty pro okázalejší příležitosti.

A za pozorost tu rozhodně stojí i nejrůznější doplňky, třeba kabelky, ledvinky…

Co rozhodně oceníte, tak jsou ceny – z mého pohledu jsou ceny rozhodně velice dostupné, rozhodně se nemusíte obávat, že vám nákup zde „zrujnuje peněženku“.

Navíc, můžete si být jistí, že koupí daného kousku vám bude patřit i kus originality – majitelky butiku berou oblečení vždy ve velmi limitovaném počtu kusů, rozhodně se tedy nemůže stát, že danou věc byste viděli oblečenou i na někom jiném.

Co tu aktuálně najdete? Je toho spoustu – a co mě potěšilo, tak oblečení zde je nádherně barevné! Na nadcházející jaro přímo jako dělané.  :)

Nejvíc mě zde nadchl tento neonový svetr, který je ve velikosti „oversize“ – dá se nosit k legínám i coby tunika. Neonové barvičky jsou stále velmi v kurzu a na jaře v nich budete doslova zářit. :)

Naprosto TOP pak pro mě byla tato „duhová vesta“ – miluji výstřednější kousky a nebojím se je nosit. Co myslíte vy, nevypadá skvěle? :)

Omrkněte zde i krásné šaty – mají jich opravdu spoustu, pro každodenní užití, nebo i na večírky, oslavy…

K šatům vypadá dobře třeba i kožená bunda, která jim pak dodá více sportovní nádech.

Mají tu i zajímavé topy, trička, tuniky, nebo košile – já vám vyfotila tuto modrou, má vázání na jedné straně, což dělá z této košile rozhodně velice originální záležitost…

Zkrátka, krásných věcí tu mají opravdu spoustu, stojí za to to všechno vidět i na vlastní oči, případně můžete omrknout i eshop NiModa.

Kamenný butik NiModa najdete v Kuřimi na adrese Farského 226, ve vestibulu vlakového nádraží, v 1. patře. Nakupovat můžete i přes eshop, viz odkaz níže – je možné si objednat věci i do butiku, zde si vyzkoušet a případně pak i koupit. :)

Na více fotek se podívejte také do fotogalerie. ;)

ODKAZ: NIMODA / web, eshop
ODKAZ: NIMODA / facebook
ODKAZ: NIMODA / instagram