Představuji: butik ResetStyle- značkové oblečení za super ceny

Opět tu mám článek zaměřený na módu, který vás, věřím, zaujme a osloví! Bude se totiž týkat značkového oblečení, ovšem za rozumné ceny. V Hodoníně totiž najdete zbrusu nový butik ResetStyle, kde nabízí značkové oblečení, ale za super ceny. Jedná se buď o věci nošené, nebo outletové a dají se tu vybrat opravdu krásné kousky! Byla jsem se zde nedávno podívat a pár zajímavých outfitů jsem vám pro inspiraci nafotila – mrkněte! ;)

Po nějakém to značkovém kousku oblečení toužíme asi všichni – a hlavně my, ženy. Ovšem, ne vždy se nám chce investovat horentní sumy do takových věcí, ať už to jsou třeba džíny, šaty, kabelky, boty… Zkrátka, je fakt, že v případě značkového oblečení si opravdu vyšší cenou kupujeme hlavně onu značku, její název a popularitu, než že platíme adekvátní cenu za danou věc.

I proto mě zaujal koncept a celková myšlenka butiku ResetStyle, který najdete v Hodoníně na Národní třídě 95. Před nějakým časem mi zavolala majitelka butiku, zda bych jim nepomohla butik dostat více mezi lidi, prostřednictvím mého blogu. A já souhlasila – líbí se mi takový koncept, kdy lidé oblečení, které už nenosí, „posouvají dále“.

Je to i v duchu více udržitelné módy, kdy oblečení nekončí v kontejnerech, nebo se nám nehromadí doma. Však to asi sami dobře znáte, šatní skříně se nám postupem času plní a my často řešíme, kam s takovým oblečením…

V butiku ResetStyle majitelky oblečení samy shání, vykupují třeba neprodané věci z jiných butiků, nebo si věci berou do komise.

Samozřejmě sem ale můžete dát i vy svoje oblečení, které nenosíte a domluvíte se na prodeji. Takové oblečení by ovšem mělo být kvalitní, hezké a také značkové.

Co se právě značek týká, neprodávájí zde nějaké přehnané a velice luxusní brandy. Naopak, pořídíte zde krásné a stále nositelné věci od takových značek, jako jsou Zara, Mango, Diesel, Replay, italské značky Sexy Woman, Vicolo, Sugarbird… Zkrátka jsou to věci, na které se dá finančně dosáhnout, ovšem – v tomto butiku se dají koupit za naprosto nižší ceny.

Nabídka oblečení v butiku ResetStyle je pestrá – seženete zde džíny, bundy, kabáty, vesty, šaty, ale i doplňky – boty, kabelky…

Butik je pro brněnské sice „až“ v Hodoníně, ale je to sem kousek, z Brna necelou hodinku. A navíc, pokud budete sledovat Facebook, nebo Instagram ResetStyle, je určitě možné domluvit se na zaslání konkrétní věci poštou.

Já jsem se zde byla nedávno podívat a výběr tady mají fakt super, navíc za fajn ceny. Několik outfitů jsem vám tu pro inspiraci nafotila – mrkněte na fotky v článku a také ve fotogalerii pod ním.

Navíc, rozhodla jsem se, že do butiku ResetStyle dám k prodeji i svoje vlastní věci, které jsem vyřadila. Budu moc ráda, pokud třeba ještě někomu udělají radost – nerada se věcí zbavuji úplně, třeba tak, že bych je vyhodila. 

Paní majitelka butiku je opravdu fajn paní, všechno s vámi projde, vysvětlí vám, jak věci prodat, jak to bude s cenami. Věci si ode mě převzala v Brně, kam často jezdí a informuje mě o tom, jak se věci prodávají, v případě prodeje i hned zašle peníze. Naprosto super přístup, kterého si vážím!

Butik ResetStyle najdete v Hodoníně na Národní třídě 95, ovšem je možné se domluvit na na odběru zboží přes Facebook, nebo Instagram, viz odkazy níže.

ODKAZ: BUTIK RESETSTYLE / facebook
ODKAZ: BUTIK RESETSTYLE / instagram