Představuji: brněnský multibrand store PLAZA FASHION STORE

Brněnský Plaza Fashion Store má už mnoho let v ohledu módy rozhodně co nabídnout – na jednom místě najdete krásné kousky od celé řady zajímavých značek! A je tu opravdu z čeho vybírat – super věci tu koupíte od takových brandů, jako jsou Pinko, Fracomina, Replay, Blauer, Armani Exchange…a mimochodem, vybavíte zde i dětičky – pro ty mají úžasné oblečení značky Mayoral… Plaza Fashion Store najdete v H-Parku na Heršpické 1009/11c a já jsem vám tu nedávno nafotila pár outfitů pro inspiraci – mrkněte v následujícím článku!

Věřím, že multibrand obchod Plaza Fashion Store mnozí dobře znáte a třeba sem chodíte i pravidelně nakupovat. Tento obchod se v Brně těší oblibě už hezkých pár let a jak jsem se sama přesvědčila, stále má co nabídnout. Paní majitelka se v módě dlouhodobě pohybuje a do svého obchodu vybírá opravdu překrásné věci – na které v obchodech běžných módních řetězců určitě nenarazíte.

Nabídka je tu opravdu pestrá, a to jak pro dámy, pány, tak tu i oblečete děti – pro ty tu mají také pestrou nabídku módy od značky Mayoral.

Pro dospělé pak portfolio brandů tvoří značky zvučných jmen – mezi které rozhodně patří Replay, Fracomina, Pinko, Armani Exchange, nebo Blauer…

Mimo oblečení tu pak pořídíte i celou řadu doplňků – krásné kabelky a hlavně, také boty! Boty musím rozhodně zmínit, protože výběr hezkých bot je v Brně opravdu nic moc… Tady mají boty stylově velmi zajímavé, módní a hlavně, velmi kvalitní!

Za pozornost určitě stojí krásné botičky od značek Replay, nebo Pinko – mají tu super kousky ideální právě pro aktuální podzimní sezónu.

Já jsem vám v Plaza Fashion Store na sobě vyfotila pár jedinečných outfitů – vybírali jsme pro focení typově výjimečné kousky, věřím, že se vám také budou líbit – já bych si zde tedy rozhodně vybrala. ;)

Úžasné jsou zajímavé šaty – třeba právě ty od značky Pinko! Dají se nosit i nyní, na podzim, stačí k nim vhodně zvolit doplňky a boty.

Pořídíte zde i skvěle padnoucí džíny – třeba od renomované značky Replay. Džíny perfektně sedí! A super jsou třeba i trendy džíny s vysokým pasem od Pinka.

V Plaza Fashion Store mají i pestrý výběr podzimních a zimních bundiček, a to zejména od značky Blauer.

Bundy jsou velmi kvalitní, mají propracované střihy, dobře sedí a to hlavní – opravdu vás zahřejí! Bundy tu mají v mnoha barvách, krátké i dlouhé, s kožešinovým lemem… Určitě omrkněte!

Jinak Plaza Fashion Store má v provozu i eshop, takže všechny ty úžasné věci můžete vybírat i v klidu doma, online. 

Tak co říkáte? Krásné věci, že? Multibrand Plaza Fashion Store rozhodně musíte znát!

Obchod Plaza Fashion Store najdete v brněnském H-Parku na Heršpické 1009/11c

ODKAZ: PLAZA FASHION STORE / web, eshop
ODKAZ: PLAZA FASHION STORE / facebook
ODKAZ: PLAZA FASHION STORE / instagram