Kam v Brně na opravdu dobrou masáž? Zkuste tu od Alis masíruje!

Povím vám, najít si opravdu dobrého maséra, který se dokáže individuálně přizpůsobit vašim konkrétním požadavkům a problémům, to je výhra. Zvláště, pokud máte rádi klasické masáže, které uleví od bolestí zad a dokáží vyřešit i nějaký ten problém, který vás v ohledu pohybového aparátu může trápit. Já na doporučení nedávno vyzkoušela masáže od Aleny Novákové, která pod svou značou „Alis masíruje“ působí v salonu na Minské 18. Byla jsem zde na klasické masáži a můžu jednoznačně potvrdit, že byla naprosto skvělá! Oceňuji hlavně, že slečna masérka se při masáži opravdu přizpůsobila tomu, co jsem přesně potřebovala. Tělo mi nejen promasírovala, ale použila i lávové kameny na prohřátí, nebo baňky… Zkrátka, tyto masáže opravdu musíte vyzkoušet! Čtěte dál!

Zcela upřímně, opravdu dlouhé roky jsem chodila výhradně na thajské masáže. Vyhovoval mi způsob protažení těla a celková technika, ovšem, postupem času mi chyběla zejména možnost masáž přizpůsobit mým požadavkům. A tak jsem začala vyhledávat spíše klasické masáže.

Najít dobrého maséra, který svou práci dělá s láskou, kvalitně a hlavně, s ohledem na váš zdravotní stav, je poměrně těžké.
Já na doporučení zašla vyzkoušet masáž k Aleně Novákové, která masíruje pod svou značkou „Alis masíruje“ v salonu na Minské 18. A byla jsem moc příjemně překvapená!

Zaujal mě už samotný salon, kde se budete určitě, stejně jako já, cítit skvěle. Salon má nádherné, designové prostory, je to zde doslova oázou pro tělo i ducha.

Nádherné nástěnné tapety, stylové dekorace, doplňky, příjemná hudba, obrazy z živého mechu na stěnách…to vše dělá z tohoto salonu moc příjemné místo.

Jak mi Alena prozradila, svou práci miluje a záleží jí na každém detailu a hlavně, na naprosté spokojenosti všech zákazníků. A tak to má být.
Alena v tomto salonu působí krátce, teprve asi 4 měsíce, ovšem masírování se aktivně věnovala mnoho let, působila i ve vyhlášeném brněnské wellness centru. ;)

Co se týká nabídky masáží – tak nejoblíbenější a vůbec nejvyhledávanější zde jsou právě klasické masáže. Ty Alena nabízí jak hodinové, tak i na 90 minut. Klasická masáž je opravdu skvělá – příjemně se zrelaxujete, ale cílem je i eliminovat bolest zad, protáhnout zatuhlé svaly, případně i odbourat blokace.

Jedná se o celotělovou masáž – já si ji zde užila také a opravdu jsem byla nadšená.
Hlavně oceňuji, že během masáže, kdy Alena zhodnotila obtíže se zády, které mě trápí, tak masáž obohatila i použitím lávových kamenů na prohřátí, či baněk.

Mimochodem, i samotné masážní lehátko zde stojí za zmínku – ležíte na vyhřívané podložce, teplotu masérka koriguje podle vašeho přání, což je také moc příjemné.

Alena zde mimo celotělové klasické masáže nabízí i masáže lávovými kameny, medové masáže, indickou relaxační masáž hlavy, šíje a obličeje, nebo masáže lymfatické (ruční), které jsou skvělé pro odvodnění a celkové zpevnění pokožky.

Masáže Alena provádí přírodními oleji, které krásně voní – olej si můžete sami vybrat. Já vyzkoušela kombinaci máta & mandarinka, byla to moc příjemná a osvěžující vůně.

Mimochodem, koupit si tu můžete i dárkové poukazy – hodit se mohou třeba i pro někoho na Vánoce!

Důležité info pro vás – jak se objednat. Ideálně telefonicky na čísle 604 975 537, můžete se ozvat i přes WhatsApp, messenger, nebo přes FB stránky Alis masíruje.

Zkuste masáže právě zde! Já byla fakt nadšená – a věřím, že budete také. ;)

Salon Alis masíruje najdete v Brně na Minské 18.

ODKAZ: ALIS MASÍRUJE / web
ODKAZ: ALIS MASÍRUJE / facebook