Novinky v optice APIA

Ač už se léto s námi rozloučilo, brýle – a i ty sluneční, nosíme určitě dál! Brýle jsou zkrátka nepostradatelným a funkčním doplňkem, proto mám pro vás po delší době opět inspiraci na překrásné novinky z mé oblíbené oční optiky APIA. Na pobočce v Olympii jsem vám nafotila pár zbrusu nových kousků a napíšu vám i o jedné novince, co tu mají – jedná se o speciální zrcadlo VisuReal Master pro měření centrace čoček – to je nezbytné pro přesné vybroušení skel dioptrických brýlí pro daného člověka. Víc v následujícím článku!

Brýle mám neustále po ruce, zejména tedy ty sluneční. Chrání zrak a mimo to, jsou skvělým módním doplňkem. Dioptrické brýle se mě zatím (a kupodivu) ještě netýkají, chodím na pravidelné měření zraku a stále vidím jak ostříž. :) Nicméně, nosím brýle antireflexní, které uleví očím od zátěže a také od světelného záření – třeba při práci na počítači, nebo při řízení v noci.

Ovšem, nošení brýlí si opravdu užívám! Zatímco dříve byly brýle pro někoho možná překážkou, dnes je celá řada lidí již chápe jako žádaný módní doplněk.

Brýle dokáží skvěle podtrhnout naši image, vizáž a celkový styl. Sama mám doma brýlí opravdu spoustu a nosím je všechny moc ráda, střídám je dle nálady a také, podle svých outfitů.

V Brně brýle již pár let pořizuji pouze v oční optice APIA. Její pobočky najdete v Olympii a pak v centru na Masarykově a také nově i na Běhounské 7. Mimochodem, právě na pobočce na Běhounské nabízí mimo široký sortiment brýlí také přesné měření optické soustavy oka.

A výběr brýlí – slunečních i dioptrických je zde opravdu úžasný! Pořídíte zde brýle i od celé řady luxusních světových brandů.

Já jsem vám na pobočce v Olympii nafotila pár zajímavých novinek – a to jak brýlí dioptrických, tak i pár kousků brýlí slunečních.

Jedná se převážně o značky Saint Laurent, Balenciaga, Tom Ford, Swarovski, Gucci… Věřím, že stylově si tu vybere každý, mají tu brýle jak zajímavých a netypických tvarů obrouček, tak i ty více klasické a nadčasové. A samozřejmě, modely jak pro pány, tak i dámy.

Já osobně miluji právě ty víc extravagantní kousky, barevné obroučky, nezvyklé tvary brýlí, zdobení… Takové brýle vás pak udělají doslova nepřehlédnutelnou.

Ovšem, pokud dobře vyberete i brýle v klasickém designu, chybu určitě neuděláte!

Jak jsem zmínila v úvodu, na všech pobočkách – tedy v Olympii, na Masarykově a také na Běhounské najdete zajímavou novinku, jedná se o speciální zrcadlo VisuReal Master, které je určené pro měření centrace čoček.

Toto měření je podstatné pro přesné zbroušení skel do dioptrických brýlí. Taková skla jsou pak přesně přizpůsobena svému nositeli. 

Centrace čoček je totiž klíčovou pro prodej dioptrických brýlí – a je nutné ji stanovit přesně. Zrcadlo VisuReal Master poskytuje optimální podporu pro plně automatické vyhodnocení centračních údajů. Zkrátka – budete mít jistotu, že skla ve vašich dioptrických brýlích jsou přizpůsobena přesně pro vás.

Oční optiky APIA mají v ohledu své nabídky, ale i dalších nabízených služeb mou naprostou důvěru. Zkuste to zde také – věřím, že budete moc spokojení. ;)

Optiky APIA najdete v Brně v Olympii a také na Běhounské 7 a na Masarykově 18.

ODKAZ: OČNÍ OPTIKA / web, on-line objednávkový systém na vyšetření

ODKAZ: OČNÍ OPTIKA APIA / facebook

ODKAZ: OČNÍ OPTIKA / instagram