Představuji: brněnský Antik u Papouška

Dnešní článek bude na trochu méně obvyklé téma, ovšem i tak věřím, že má na mém blogu své místo. Chci vám totiž představit jedno opravdu výjimečné brněnské starožitnictví, Antik u Papouška. Jedná se vůbec o nejstarší a největší brněnské starožitnictví, kde pořídíte skutečně velké skvosty. A mimo to zde samozřejmě starožitnosti vykupují. Víc v následujícím článku se spoustou fotek…

Sama mám ke věcem, jako jsou starožitnosti, opravdu blízko, A troufám si říct, že i čím jsem starší, tím si věcí, které mají nějakou historii, víc vážím.
Dokonce můj tatínek byl nadšeným sběratelem starožitností, často jsem tedy s takovými předměty přicházela do styku. Vždy mě zajímala historie a příběh dané věci.

V dnešní konzumní době jsme zvyklí kupovat vše často bez rozmyslu, z bězných obchodů – mluvím zejména o bytových doplňcích, nábytku, ale i o obrazech, nebo dokonce špercích. Neříkám, že takové věci nemohou být krásné a zajímavé, ale rozhodně nemají onu přidanou hodnotu, jako právě starožitnosti.

Starožitnosti jsou totiž, jak já sama ráda říkám, věci s vlastní duší a s příběhem. Jejich cena se tak odvíjí také od doby, z jaké daná věc pochází, nebo i ze situace, ve které byla užívána.

A právě protože mám sama ke starožitnostem vztah, chci vám představit vůbec největší a nejstarší brněnské starožitnictví, Antik u Papouška. Pokud máte ke starožitnostem také blízko věřím, že vám tento název rozhodně nebude cizí.

Antik u Papouška najdete v Brně na Kotlářské 28,  funguje také nákup online přes jejich webové stránky.

V nabídce tohoto starožitnictví je pestrá škála cenných věcí, mezi kterými si jistě všichni přiznivci starožitných kousků najdou „to svoje“. Najdete zde starožitné šperky, mince, dekorace a doplňky, nábytek, nádobí, nebo obrazy starých mistrů.

Ovšem, mimo záležitosti z řad starožitnictví tu najdete galerii současného umění – obrazů. V této nabídce naleznete nejen díla renomovaných výtvarníků, ale také tvorbu méně známých umělců.

Co se týká starožitných kousků, tak z mého pohledu nejzajímavěšjí jsou rozhodně starožitné šperky. Jsou to skutečně nádherné věci, skvosty, které jsou i výborným tipem coby dárek – i od Ježíška. :)

S krásným šperkem totiž darujete zároveň příběh, kousek dávné minulosti, ke které se taková věc váže. V nabídce šperků Antiku u Papouška najdete dokonalé prsteny, náramky, přívěsy, brože, ale i tak zajímavé věci, jako třeba luxusní pudřenky, spony, nebo manžetové knoflíčky.

Třeba takový starožitný prsten s vazbou k určitému období, historii – opravdu by mě takový dárek nesmírně potěšil. :)

Mimo to Antik u Papouška nabízí pro své zákazníky celou řadu služeb – například oceňování starožitnictví (i přes email), a to vždy zdarma.
Starožitnosti, mince, obrazy…zde i vykupují a za hotové peníze.

Vykupují také zlato, stříbro a šperky – v tomto případě dokonce garantují nejvyšší sumy v Brně a okolí. Opět vykupují za hotové peníze.
Zajímavostí je pak i výkup celých pozůstalostí, nabízí také aukce.

Mimo to také zrealizují předaukční prodej – vaši cennost ihned po domluvení ceny nabízí svým klientů nejen z ČR. Dané předměty tak můžete prodat mnohem rychleji i za vyšší cenu, než v aukci.

Navíc, pokud lidé chtějí za své starožitnosti, obrazy, šperky…vydělat co nejvíce, nemusí je prodat ihned, mohou je zde nabídnout svým prominentním klientům, kteří dané věci mohou odkoupit za ještě vyšší ceny.

Zkrátka, rozhodně Antik u Papouška musíte znát – pořídíte tu krásné a cenné záležitosti a mimo to, pomohou vám i s prodejem vašich starožitnictví.

Antik u Papouška najdete v Brně na Kotlářské 28, nyní funguje prodej online přes web, viz odkaz níže.

ODKAZ: ANTIK U PAPOUŠKA / web, online prodej
ODKAZ: ANTIK U PAPOUŠKA / facebook
ODKAZ: ANTIK U PAPOUŠKA / instagram