Představuji: brněnskou značku DÍRA®

Moc ráda vám na svém blogu představuji zajímavé brněnské projekty a značky, které si zaslouží pozornost! Jednou z nich je rozhodně i značka „DÍRA®“. Jedná se o kvalitní nášivky z pravé kůže s mnoha motivy – některé motivy jsou ručně kreslené a tím tak tyto nášivky mají naprosto originální vzhled. Jsou ideální jak pro děti, tak i pro dospělé, k označování věci, ozdobení, ale mimo to, super jsou i na překrytí děr na oblečení (maminky dětí jistě ví, jaký je s děravým dětským oblečením problém :). Nášivky DÍRA® si ze široké nabídky vyberete a objednáte přímo na eshopu www.diraoriginal.cz – ať už pro své použití, nebo se lze domluvit na odběru a nabízet je můžete třeba ve svém obchodě… ;) Víc informací a fotek k této značce v následujícím článku!

Ráda podpořím nejrůznější zajímavé, menší české a hlavně, brněnské značky, které si zaslouží, abyste o nich věděli! Jednou takovou je určitě i DÍRA® – tato značka nabízí kvalitní nášivky z pravé kůže, které mají opravdu všestranné využití.

Možností, na co tyto nášivky použít, je opravdu spoustu. Primárně tato značka vznikla z důvodu nabídnout na trhu kožené, kvalitní nášivky, které můžete použít zejména k zakrytí děr na oblečení, coby pevná záplata, která nejen, že dobře drží, ale také skvěle vypadá.

Vy, co máte děti, mi dáte určitě zapravdu – děti často oblečení ničí a těch děr se objevuje opravdu spoustu. Sama vím, o čem mluvím, mám doma dva kluky, aktivní, co jsou stále v pohybu, takže díry na oblečení jsou v jejich případě bohužel časté.

A mám i svou vlasní zkušenost s nejrůznějšími záplatami. Nejčastěji jsou v případě mých synů prodřená kolena u kalhot, u džínů, tepláků… Zkoušela jsem mnoho různých záplat, z obchodu – zejména ty nažehlovací. Bohužel, nikdy nevydržely na kalhotech dlouho, zejména při častém praní se vždy odlupovaly.

Postupem času jsem to se záplatami vzdala a většinou děravé kalhoty končily vyřazené a doma.

I z tohoto důvodu mě zaujala právě značka DÍRA®, která nášivky a záplaty nabízí. Ovšem – jejich kvalitní kožené nášivky nejsou určené „jenom“ coby záplaty. Jejich využití je velmi všestranné.

Kožené nášivky DÍRA® se určitě hodí na zykrytí děr jako záplaty, ovšem tím, že mají krásný design, s obrázky, motivy, jsou barevné – tak jsou perfektní i coby designový detail, který krásně ozdobí vaše oblečení, doplňky…zkrátka, vypadají dobře!

Mimo to, super využití nášivek DÍRA® je i k označování věcí vašich dětí. Můžete je našít (nalepit) na oblečení dětí, na jejich potřeby – batůžky, sáčky na tělocvik do školy…zkrátka, je to jen na vás.

Součástí každého balení nášivky DÍRA® je sada na šití, lepidlo a také přesný návod, jak nášivku přišít, či přilepit. Pokud se rozhodnete „pouze“ pro přilepení, i tak můžete být v klidu – lepidlo je velice silné a účinné, odolá i častému praní a žehlení.

Ovšem, je i velmi jednoduché si nášivku našít – jak jsem zmínila, ke každé nášivce je kromě lepidla přiložená i sada na šití. Každá nášivka má po obvodu připravené dírky na našívání (kůži byste jinak jehlou propíchli jen obtížně).

Nášivkami si tak můžete ozdobit cokoliv, ať už oblečení, doplňky – třeba čepici, šálu, tašku, nebo i psí obleček pro vašeho čtyřnohého miláčka.

Na výběr je mnoho barevných variant nášivek, s motivy mnoha obrázků – a některé jsou ručně kreslené. A POZOR – kromě již hotových motivů a obrázků vám při odběru více kusů vyrobí nášivky i s vámi stanoveným obrázkem a designem. ;)

Jak jsem uvedla v úvodu, nášivky si můžete objednat pro vaše použití, nebo coby dárek – ovšem, pokud jsou mezi vámi i tací, kdo máte obchůdky, třeba galenterii, dárkové zboží, dětské oděvy, je možné se domluvit na odběru balíčků více kusů, které si sami budete ve svých obchodech prodávat. ;)

Nášivky DÍRA® – krásný nápad, který se rozhodně využije v každé domácnosti!

ODKAZ: DÍRA® / web, eshop
ODKAZ: DÍRA® / facebook
ODKAZ: DÍRA® / instagram 

Více informací, možnost objednání také na emailu info@diraoriginal.cz