Notino pro psí hospic Dejte nám šanci

Před Vánoci jsem opět zajela do psího hospice Dejte nám šanci v Bukovince za Brnem – předat finanční dar od společnosti Notino a také pár dobrot pro pejsky, kterých je tu v současné době přes 30. Pokud pravidelně sledujete můj blog tak víte, že právě tento psí hospic je mou “srdcovou záležitostí” již roky, jsem velkou milovnicí pejsků a když to jde, ráda jim pomohu. Psí hospic Dejte nám šanci jsme v minulosti několikrát podpořili i prostřednictvím našeho charitativního spolku We Love to Help a já jsem moc ráda, že i nyní bylo možné hospici pomoci, a to právě díky společnosti Notino.cz. Ráda bych jim tedy prostřednictvím tohoto článku poděkovala… :)
Eliška Vafková, která před lety hospic Dejte nám šanci založila, je opravdu Žena s velkým “Ž”. Pejsky miluje a obětovala jim celý svůj život – pomáhá hlavně těm ubohým, s pohnutým osudem. Ať už to jsou pejsci týraní, z množíren, odebraní majitelům pro nesprávné zacházení, nebo ti, které naopak majitelé odložili, protože se jim už zkrátka nehodili… Co pes zde, to smutný příběh, ze kterého je často do pláče.
Eliška se o všechny tyto ubohé psí duše stará, léčí je, krmí a hlavně, dává jim lásku a pohlazení, to, co mnozí nikdy v životě nepoznali. A naprostá většina těchto pejsků zde i dožije, jedná se o často o velmi staré pejsky. Někteří jsou ovšem i odtud nabídnuti k adopci.
Jak jsem zmínila, hospic Dejte nám šanci často podopurujeme s naším spolkem We Love to Help, kdy jim věnujeme výtěžek našich benefičních akcí, dříve jsem také prodávala své náramky, které jsem vyráběla a celý zisk jsem dávala hospici. Zkrátka, když mám možnost, ráda pomohu vždy právě jim.
Proto – když přišla zajímavá nabídka od společnosti Notino.cz, věděla jsem, kam budu pomoc směřovat.
Společnost Notino.cz na konci minulého roku nabídla těm, se kterými dlouhodobě spolupracuje – i mně – částku 5.000,-, kterou jsme měli věnovat na námi zvolené charitativní účely. Byla možnost za tyto peníze buď nakoupit konkrétní věci, nebo peníze věnovat, jako takové.
Já jsem vybrala hospic Dejte nám šanci a po domluvě s Eliškou Vafkovou peníze poputují na úhradu veterinární péče.
Právě položky za veterinární péči jsou pro hospic opravdu závratně vysoké, proto se jakákoliv částka v tomto ohledu hodí.
Peníze jsem jela pár dnů před Vánocemi předat, zároveň jsem pejskům dovezla pár dobrot a jsem moc ráda – i za tuto malou pomoc. :)
A společnosti Notino.cz opravdu moc děkuji, že se rozhodli pomáhat – zvláště i v této těžké a náročné době.